Naslovna Zanimljivosti Da li ste spremni za Heart attack, Poo Poo ili Sky...

Da li ste spremni za Heart attack, Poo Poo ili Sky restaurant?

284
0

Top 3 neobična restorana po našem izboru

Iako u Srbiji nemamo preveliki izbor neobičnih i po svemu sudeći ekstravagantnih restorana, potrudili smo se da vam dočaramo ponudu iz različitih krajeva sveta.

1. Heart Attack (Srčani udar)

Na pomen reči srčani udar, svi smo preplašeni, a od pomisli na ovu situaciju, hvata nas jeza. Izgleda da ne reaguju svi isto!

Naime jedan restoran brze hrane u Las Vegasu, bori se protiv anoreksije već od 2005-e godine.

Zvuči čudno zar ne?

Ovaj popularni restoran nudi burgere na više spratova, a određene porcije imaju više od 9000 kalorija. Samo oni sa dobrim apetitom mogu da “savladaju”, njihova jela, a po svemu sudeći takvih je puno jer je restoran konstantno pun!

2.Poo Poo 

Da li možete da zamislite kako izgleda kada jedete u toaletu?

Pretpostavili smo da ne, ali zato smo mi tu! Ovo je naša druga preporuka, spremite se jer će vam u ovom restoranu u Kini, dočarati toalet. Hrana se servira u posudama koje podsećaju na WC šolju, a kafa u šoljama sa vodokotlićem. Mislili ste da je ovo sve, prevarili ste se jer dezert je najslađi!

3. Sky restaurant

Plašite se visine, smeta vam promaja, oh i ti naporni insekti?

Nemamo dobre vesti za vas! Sky restaurant neće zadovoljiti vaša čula, naime radi se o restoranu kompanije Dinner in the sky, koji zapravo nije lociran na jednom mestu već u saradnji sa partnerima oni organizuju nezaboravne večere u preko 30 zemalja sveta, a najbliže predstavništvo je u Hrvatskoj.

Večeru možete organizovati, kako za svoje prijatelje i porodicu, tako i za poslovne partnere, a za one koji vole muziku, tu su i pevači. Zavisno od vašeg budžeta, hranu će vam pripremati najbolji šefovi i kuvari.

 

 

 

Ostavite komentar

avatar