Naslovna Zanimljivosti Top 5 najbolje ocenjenih hotela u Beogradu

Top 5 najbolje ocenjenih hotela u Beogradu

1584
0

Zepter Hotel 

Ocena 9,6

Broj recenzija 760

Zepter hotel je smešten u samom centru Beograda. Otvaranjem, ovaj hotel je obogatio Beogradsku hotelsku scenu, sa svojim luksuznim sobama i apartmanima. Hotel ima predsednički apartman veličine 320 metara kvadratnih, a u sklopu hotela se nalazi i restoran, u kojem se hrana priprema na zdraviji Zepter Način.

Townhouse 27 Hotel

Ocena 9,6

Broj recenzija 259

Po svemu sudeći hotel, koji je najduže među najbolje ocenjenim hotelima. Hotel ima dvadeset i jednu smeštajnu jedinicu, od čega je 9 apartmana. U hotelu se nalazi i restoran sa menijem srpske kuhinje, obogaćen sa par jela internacionalne kuhinje. U saradnji sa ateljeom vina Šapat, u ovom hotelu možete probati neka od najboljih vina, sa obronka Fruške Gore.

Potreban Vam je posao u oblasti ugostiteljstva i turizma? Mi ga tražimo umesto Vas! Kliknite ovde za više informacija.

City Savoy

Ocena 9,5

Broj recenzija 1004

Jedan od novih beogradskih hotela, koji je veoma brzo zauzeo svoje mesto među najbolje ocenjenim hotelima. Nalazi se u blizini Skadarlije, a pored veoma dobro opremljenih soba, tu je i spa centar, ali i restoran. Za privatne proslave i druženja, ovde možete probati neka od najskupljih pića i cigareta.

Hotel Mint

Ocena 9,5

Broj recenzija 1461

Iako garni hotel, koji je među novijim na Beogradskoj hotelskoj sceni, Mint se veoma dobro kotirao. Hotel se nalazi na Senjaku, pored dobro opremljenih soba, u ovom hotelu se nalazi i menjačnica, a obezbeđen je i parking koji je pod video nadzorom.

 

Square Nine hotel

Ocena 9,5

Broj recenzija 280

Jedan od malobrojnih hotela sa pet zvezdica u Beogradu. Po svemu sudeći ovaj hotel zadovoljava visoke standarde i odiše luksuzom. U sklopu hotela se nalazi više restorana, a posebno bi izdvojili Ebisu, gde možete probati Japanska jela. Restoran se nalazi na poslednjem spratu hotela i ima predivnu terasu sa pogledom na Beograd.

Izvor: booking.com

Ostavite komentar

avatar