Naslovna Vesti Turizam TOB predstavio ponudu Beograda u Sofiji

TOB predstavio ponudu Beograda u Sofiji

103
0

Nastavljajući  promotivnu kampanju u gradovim regiona, Turistička organizacija Beograda je  predstavila aktuelnu turističku ponudu naše prestonice u Sofiji, namenjenu gostima iz Bugarske.

Na konferenciji za medije održanoj u Hotelu Hemus u Sofiji, prisutnim gostima- predstavnicima medija i turističkih agencija, obratili su se ambasador Republike Srbije u Bugarskoj, Vladimir Ćurgus, zamenik direktora TOB, Slobodan Unković, Marijana Oreškova iz Turističke organizacije Sofije i Bajko Bajkov, predsednik Asocijacije bugarskih turoperatora i turističkih agencija. Goste su pozdravili i Dušica Todorović iz TO Niša i Marija Stavrov Nackov iz sportsko-turističkog centra Dimitrovgrad, kao učesnici u promociji turističke ponude za bugarske turiste.

Nakon toga održana je prezentacija zimske turističke sezone u Beogradu,  kao i ponude za nastupajuće novogodišnje i božićne praznike, za koju su gosti iz Bugarske posebno zainteresovani. Uz Beograd, prezentovana je i ponuda Niša, Dimitrovgrada i hotela Stara Planina.

Događaj je organizovan u saradnji sa Ambasadom Srbije u Bugarskoj i Asocijacijom bugarskih turoperatora i turističkih agencija.

Od početka godine, u Beogradu je registrovano 23.256 bugarskih turista, koji su na godišnjem novou među najbrojnijim gostima u našem gradu.

 

Ostavite komentar

avatar