Naslovna Intervju Intervju Jelena Rašić direktor Hotela Tesla Smart Stay

Intervju Jelena Rašić direktor Hotela Tesla Smart Stay

2168
0

1. Da li nam možete reći nešto o sebi, šta ste studirali i sl ?

Imam 34 god. U hotelijerstvu sam 6-7 godina. Hotel Tesla**** je treći hotel koji vodim, pre toga sam vodila Hotel Srbija Garden****, Hotel Junior*** Kopaonik.

Hotel Tesla je prvi hotel na čijem sam otvaranju radila godinu dana, najmanji je hotel na čijem sam čelu. U hotelijerstvu u USA sam radila kao sobarica, konobar, recepcioner, šef recepcije i GM asistent, a u Srbiji kao GM asistent, operativni direktor i direktor hotela. Diplomirani sam ekonomista po struci.

2. Vaše prvo zaposlenje je bilo?

Recepcioner u Denaly Grizly Bear Resort, Alaska, USA.

3. Da ste sada u poziciji studenta koji je tek završio fakultet, da li biste odabrali bolje plaćen posao sa manjom mogućnošću razvoja karijere ili lošije plaćen posao, sa mogućnošću razvoja karijere?

Odabrala bih isti put kojim sam išla, rad u hotelima u toku studiranja za manje novca i potencijalnom perspektivom po završetku studija ili nakon par godina.

4. Da li nam možete reći nešto o hotelu Tesla Smart Stay. 

Hotel Tesla Smart Stay**** je otvoren u Maju 2017 godine, ima 17 smeštajnih jedinica, od toga 12 apartmana i 5 standardnih soba. Hotel može da ugosti 56 osoba. Smešten je u blizini Hrama Svetog Save, na Neimaru. Hotel ima izuzetno prostrane sobe i svi apartmani imaju velike terase. Hotel nudi tradicionalno gostoprimsvo, personalizovanu uslugu i moderan dizajn.

5. Koliko zaposlenih ima hotel?

Hotel ima 11 zaposlenih.

6. Da li je hotel pet friendly?

Znamo koliko su vlasnicima ljubimci bitni, zato smo odlučili da naš hotel bude prt friendly. Na zahtev, gosti mogu povesti i svoje ljubimce.

Zaposli se u hotelu Tesla Smart Stay. Klikni OVDE i konkuriši!

7. Koliki je odnos broja direktnih i online rezervacija?

  • Direktne rezervacije 55%
  • Online rezervacije 45%

8. Da li je Vaš hotel aktivan na društvenim mrežama i da li one doprinose većem broju gostiju u Vašem slučaju?

Hotel je aktivan na društvenim mrežama, i cilj nam je da predstavimo naš hotel kao zanimljivo i inovativno mesto u Beogradu, ali i sam Beograd kao atraktivnu destinaciju. Verujemo da ljudi kroz ove kanale komunikacije žele da čuju zanimljive informacije o životu Nikole Tesle, kao i zanmljivosti o našem hotelu i ponešto o malim tajnama hotelijerstva. S obzirom da u imenu hotela imamo i naziv Smart Stay, želimo da se posetioci naših mreža osećaju informisanije i „pametnije“ nakon što ih pogledaju i da ostanu naši verni pratioci. Za sada su društvene mreže najviše usmerene ka tome da izgrade jasan brend imidž našeg hotela, a verujemo da će baš on u budućnosti dovesti i do toga da privučemo još gostiju.

9. Šta biste poručili potencijalnim zaposlenima, koji bi želeli da rade kod Vas? 

Hotel Tesla je savremen i nov hotel, u skladu sa tim svi zaposleni rade u odličnim uslovima. Hotel odiše kolegijalnošću i prijatnom atmosferom za rad, a mi se trudimo da našim zaposlenima omogućimo napredak.

10. Da li smatrate da će Beograd kao destinacija rasti po broju turista i da li će otvaranje novih hotela ugroziti poslovanje postojećih?

Smatram da Beograd raste kao destinacija po broju turista i da na rad kvalitetnih hotela neće uticati otvaranje novih hotela. Takodje, beogradskim hotelima manjka kvalifikovanog kadra i usluga u hotelima često je lošija od kategorije koju hotel nosi.

Ostavite komentar

avatar