Naslovna Vesti Turizam Beograd dobio nagradu na sajmu turizma BITM 2017 u Pekingu

Beograd dobio nagradu na sajmu turizma BITM 2017 u Pekingu

265
0

Turistička organizacija Beograda je danas na sajmu turizma BITM 2017 u Pekingu, dobila plaketu kao nagradu za uspešnu prezentaciju turističke ponude glavnog grada Srbije, kao i za prezentaciju koja je održana u okviru Foruma prvog dana Sajma.

Nagrada za prezentaciju Beograda za kinesko tržište je uručena direktoru Turističke organizacije Beograda, Miodragu Popoviću, koji je nešto pre Foruma na štandu TOB dao intervju za brojne predstavnike medija iz Kine. Usled velikog interesovanja turističkih agencija, turoperatora i novinara, Popović je na našem štandu održao i improvizovanu konferenciju za medije. Tom prilikom je posebno elektronskim medijima podeljen promo film-pozivnica za dolazak u Beograd koju je snimio proslavljeni Bata Živojinović, u Kini poznatiji kao „Valter“, kao i više promo filmova o Beogradu.

Štand Beograda su prvog dana Sajma posetili predstavnici Ambasade Republike Srbije u Pekingu, dok u razgovorima sa turističkim poslenicima, kao predstavnik gradske vlasti, učestvovao i Miljkan Karličić. Pored Turističke organizacije Beograda, na ovom sajmu učestvuje i više naših turističkih agencija i hotela.

Nešto ranije, pored agencija i operatora za Beograd su veliki interes pokazali i pekinški mediji pa je na našem štandu direktor MP održao i improvizovanu konferenciju za štampu. Tom prilikom je posebno elektronskim medijima za emitovanje podeljen i film – pozivnica koju je snimio proslavljeni Bata Živojinović, u Kini poznatiji kao “Valter” kao i više promo spotova o Beogradu Pored TOB-a na ovom sajmu učestvuje više naših agencija i beogradskih hotela. Naš štand su posetili i predstavnici ambasade u Pekingu dok je u razgovorima, kao predstavnik gradske uprave učestvovao i Miljkan Karličić.

Drugi i treći dana Sajma, koji okuplja više od oko 800 izlagača, su rezervisani sa poslovne sastanke sa predstavnicima turističke privrede, turističkih organizacija, turoperatora i agencija prenela je Turistička organizacija Srbije.

Ostavite komentar

avatar