Naslovna Vesti Turizam Otvara se Hotel Alibi na Zlatiboru

Otvara se Hotel Alibi na Zlatiboru

1342
0

Sredinom decembra, u srcu Zlatibora – na glavnom šetalištu, otvara se hotel “Alibi”, koji će imati 4 zvezdice.

Objekat raspolaže sa 36 soba i 6 apartmana ekskluzivno opremljenih kvalitetnim i modernim nameštajem uz implementaciju najsavremenije hotelske tehnologije po ugledu na svetski poznate hotele.

Sve sobe i apartmani poseduju flat-screen TV sa kablovskim kanalima, wi-fi konekciju i mini-bar. Gostima je na raspolaganju i room service, dok svi apartmani imaju kompletno opremljenu modernu kuhinju.

Sobe i apartmani su komforni i izuzetno osvetljeni, sa pogledom na centralni deo Zlatibora, glavno šetalište, jezero i vrh Tornik.

– Smeštajni kapaciteti su, osim za izdavanje, dostupni i za kupovinu. Ukoliko se odlučite za kupovinu apartmana ili sobe u hotelu „Alibi“, o održavanju i izdavanju vaše nekretnine brinuće recepcija i uprava hotela – poručuju iz ovog hotela.

Gosti već sada mogu uživati u caffe-baru i restoranu, popiti kaficu na najlepšoj terasi u centru Zlatibora ili uživati kako u domaćim specijalitetima, tako i u internacionalnoj kuhinji.

U sklopu hotela nalazi se i moderno opremljeni klub “Alibi”, koji je postao omiljeno mesto okupljanja ljubitelja dobrog provoda.

Izvor: turistickisvet.com

Ostavite komentar

avatar