Naslovna Vesti Turizam Hotel Junior Brzeće planira izgradnju sportske hale i bazena

Hotel Junior Brzeće planira izgradnju sportske hale i bazena

627
0

Hotel poseduje 7 apartmana i 71 sobu, a u njemu radi više od 90 ljudi. Osim hotelskog smeštaja u okviru kompleksa Junior moguć je i smeštaj u konačištu. Konačište raspolaže sa 26 smeštajnih jedinica, ukupnog kapaciteta 80 ležaja. U okviru kompleksa Junior su četiri fudbalska terena, četiri terena sa akrilnom podlogom (za tenis i košarku), otvoreni park za decu “Djura park”, hotelska ski staza i snow tubing. Raznovrsna ponuda, kako kažu u Junioru, u narednom periodu trebalo bi da bude dopunjena i izgradnjom sportske sale i bazena.

– Ove godine ostvarili smo blizu 50.000 noćenja. Hotel posećuju najviše domaći gosti, oko 75%. Kada je reč o inostranim gostima, u toku zimske sezone ovde najviše borave Rumuni, Bugari, Makedonci, dok tokom letnje sezone, zbog sportskih priprema Junior posećuju Grci, Rusi, Maltežani, Crnogorci, Bugari, Rumuni, rekla je Milena Milenković za portal eKapija.

Gostima su na raspolaganju i lobi bar, pansionski restoran (kapaciteta 300 mesta), VIP restoran sala (kapaciteta 90 mesta), a la cart restoran Kitchen&bar, mini spa centar (2 đakuzija, sauna, relaksacioni bazen), teretana, sale za sastanke (kapaciteta 50 i 70 mesta), kongresna sala (kapaciteta 180 mesta), dečije igraonice, mini market, menjačnica.

– Budući da nudimo raznovrsne sadržaje, hotel zadovoljava potrebe različitih grupa gostiju, ali je prvenstveno namenjen porodicama sa malom decom, sportistima i poslovnim ljudima, za poslovne skupove i timbildinge – objašnjava Milena Milenković, a prenosi eKapija.

Ostavite komentar

avatar