Naslovna Vesti Turizam Od sticanja znanja do zaposlenja – Za dva dana počinje MEKST

Od sticanja znanja do zaposlenja – Za dva dana počinje MEKST

301
0

Već četvrtu godinu za redom, nevladino udruženje Fortuns, u saradnji sa  Prirodno–matematičkim fakultetom iz Novog Sada i Međunarodnom asocijacijom studenata turizma i hotelijerstva (IASTH), organizuje Međunarodnu konferenciju studenata turizma i hotelijerstva – MEKST.

Konferencija će svečano biti otvorena 24. novembra u 18 sati, u amfiteatru Mihailo Pupin na PMF-u u Novom Sadu (Trg Dositeja Obradovića 4).

Pored učesnika, sponzora i prijatelja, konferenciji će prisustvovati potpredsednik Vlade Vojvodine i pokrajinski sekretar za privredu i turizam Ivan Đoković, Član gradskog veća za privredu Grada Novog Sada Milorad Radojević, kao i direktor Turističke organizacije Grada Novog Sada, Branislav Knežević.

Po prvi put učesnici MEKST konferencije imaće mogućnost da se zaposle u jednom od najboljih hotela u Srbiji. Želimo da u bližoj budućnosti ovo postane praksa i da učesnici pored kvalitetnog programa dobiju mogućnost zaposlenja.

Hotel Premier Aqua 5* u Banji Vrdnik i MEKST pozivaju zainteresovane DIPLOMIRANE studente – smera Hotelijerstva da se prijave i pošalju svoje biografije,

Osmeh. Osnivač Four Seasons-a Isador Sharp je u svojoj knjizi objasnio svu suštinu hotelijerstva bez obzira na veličinu, tip ili kategoriju hotela, bez obzira na brend ili lokaciju. Ono što razdvaja dobre od loših hotela jeste upravo to koliko u organizacionoj kulturi i svim procesima koji se odvijaju, vidljivih i nevidljivih za gosta, ima osmeha i domaćinskog stava!

Timski rad u hotelijerstvu je osnov uspeha i napredovanja – mora se voditi računa o usavršavanju kadrova i njihovom daljem napredovanju zbog toga vas pozivamo da postanete deo našeg tima i da zajedno sa nama izgradite Vašu budućnost!

Onog trenutka kada Vaš nadređeni proceni kvalitet vašeg rada, možete dobiti šansu da napredujete i dobijete jednu od menadžerskih pozicija, sa kojom stiže veća odgovornost i neophodnost da stalno sagledavate širu sliku u odnosu na prethodnu radnu poziciju.

Na kraju, ukoliko neko ima ambicija da radi u hotelijerstvu, videće da je sinergija timskog rada i kvaliteta same pozicije hotela i arhitektonske i tehničke opremljenosti hotela, osnov uspeha, čiji je ultimativni cilj jedan: gost koji se sa zadovoljstvom ponovo vraća!. * Zaposlenje na mesto pripravnika hotela Premier Aqua ( na vremenski period od godinu dana) * jedinstvena prilika upoznavanja svih sektora hotelskog poslovanja (recepcija, prodaja, F&B, wellness) * plata * obezbeđen prevoz iz Novog Sada * obezbeđen obrok
Svoje biografije slati na email: jelena.radivojevic@hotelpremier.rs

Ostavite komentar

avatar