Naslovna Vesti Ugostiteljstvo Beograd dobija Pizza akademiju

Beograd dobija Pizza akademiju

226
0

U okviru brojnih događaja tokom manifestacije Druga nedelja italijanske kuhinje u svetu u beogradskom restoranu Campania Trattoria, koji poseduje sertifikat “Italijanskog gostoprimstva, italijanski restorani u svetu”, Komora italijansko-srpskih privrednika je organizovala promociju originalne napuljske pice u saradnji sa Udruženjem napuljskih pica majstora a zvezda večeri je bio aktuelni prvak sveta za kategoriju pizza napoletana Michele Leo.

Udruženje napuljskih pica majstora je prestižna asocijacija za pica majstore u Italiji, APN iz Napulja, koja je gostima predstavila svoje umeće i od autentičnih italijanskih namirnica pripremala čuvenu napuljsku picu po originalnoj recepturi a koju su svi prisutni mogli i da degustiraju. Restoran domaćin je i ovaj put ispunio sva očekivanja italijanskih i srpskih gostiju!

Organizatori su kao vest večeri najavili otvaranje pizza akademije u Beogradu o čemu je javnost biti informisana blagovremeno.

Drugu nedelju italijanske kuhinje u Srbiji organizuje Ambasada Italije u Beogradu u saradnji sa italijanskim institucijama i udruženjima uz podršku srpskih i italijanskih sponzora a osnovni cilj manifestacije je promocija originalnih italijanskih proizvoda i vrednovanje italijanske kulinarske veštine i mediteranske ishrane.

Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar