Naslovna Vesti Turizam Hotel Radisson Blu Old Mill dobitnik nagrade za održivi turizam

Hotel Radisson Blu Old Mill dobitnik nagrade za održivi turizam

317
0

Hotel Radisson Blu Old Mill Beograd,  je nedavno dobio nagradu za održivi turizam od strane nacionalnog Centra za istraživačke i razvojne projekte (EcoDev).

Hotel je dobio nagradu za održivi turizam za smeštaj – prepoznatljiv po svojoj posvećenosti održivosti i uticaju njegovog delovanja na lokalnu zajednicu u Beogradu. To je prestižna nagrada koju je EcoDev dodelio u partnerstvu sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije, Privrednom komorom i Turističkom organizacijom Srbije.

Ovo je deo EcoDev-ovog  projekta “Godina održivog turizma” u okviru UN-a, koji ima za cilj promovisanje Međunarodnog dana održivog turizma 2017. putem medija, blogova za putovanja, društvenih mreža, video snimaka i online takmičenja – sve sa fokusom na Srbiju.

Pročitajte intervju Milke Ristović HR Managera Hotela Radisson Blu Old Mill klikom OVDE!

Radisson Blu Old Mill tim je oduševljen što vodi najodrživiji hotel u Srbiji i nastaviće da podržava promociju Internacionalne turističke 2017. godine – istovremeno podstičući druge vlasnike smeštaja, turoperatore i zainteresovane strane da sertifikuje svoje eko poslovanje u Srbiji!

Izvor: rezidor.com

Ostavite komentar

avatar