Naslovna Vesti Turizam Kako je MEKST postao regionalna konferencija?

Kako je MEKST postao regionalna konferencija?

183
0

Od 24.11-26.11 održan je četvrti po redu Mekst.

Mekst je konferencija koja se održava u Novom Sadu i koja već 4 godine okuplja renomirane stručnjake iz oblasti turizma, marketinga, sporta i drugih delatnosti, te je i  ove godine bila na visokom nivo.Skoro oko 1000 studnenata je odlučilo doći u Novi Sad iz svih krajeva Europe, ali najveći broj njih je sa našeg  prelepog balkana.

 

U vreme podela, MEKST nam daje nadu u bolje sutra, MEKST ruši predrasude.

Jer bar na ovo dva dana smo bili jedno, nije bilo Srba, Hrvata, Bosanaca i ostalih, svi smo bili ljudi.Svi smo bili deo “mekst armije”, gde su organizatori  osim kvalitetnog obrazovnog programa organizovali i dobar provod za sve učesnike.Gde smo u “bratstvu i jedinstvu” slavili do jutra i nikom nije bilo bitno ko si, odakle si i koje si vere, nego kakav si čovek.

Nadamo se da će ovakvih događaja biti sve više, ne samo u oblasti u kojoj mi studiramo nego uopšte jer vreme je da pokažemo i dokažemo prvo sebi a onda i drugima da sve što je bilo ostaje za nama i da gledamo u drugom pravcu, te da gradimo bolju budućnost za sve nas.

Ove godine sam bio prvi put i osim fantastičnih ljudi koje sam upoznao i sa kojima sam se družio,te nekih novih stvari što sam naučio, jedino što još mogu  reći je da se vidimo  i iduće godine.

*Ovaj tekst je delimično preuzet sa portala e-turneja.com i u potpunosti izražava stavove urednika portala e-turneja.

Ostavite komentar

avatar