Naslovna Vesti Turizam Novogodišnji dani u srcu Vračara

Novogodišnji dani u srcu Vračara

369
0

NOVOGODIŠNJI DANI U SRCU VRAČARA

SAINT TEN Hotel je pripremio novogodišnje svečanosti 31.12.2017. i 1.1.2018. godine.

SAINT TEN Hotel, na adresi Svetog Save 10 na Vračaru, drugu godinu za redom organizuje događaje 31.12.2017. i 1.1.2018. koji će ulepšati prazničnu sezonu. Novogodišnja proslava počinje novogodišnjim dnevnim parti-jem, doček nove 2018. godine je uz novogodišnju večeru i proslava prvog dana nove godine je rezervisan za novogodišnji branč.

Novogodišnji dnevni parti, 31. Decembra od 14h donosi svetske trendove prazničnih proslava i uz dva DJ-a, specijalne cene koktela i izvrsnom ponudom hrane obećava odličan provod. Cena buffet-a je 1.800 rsd po osobi.

Od 20h hotel je organizovao elegantnu novogodišnju večeru u Sanctus restoranu. Za ovu priliku, u ponudi je ekskluzivan degustacioni meni koji prati piće dobrodošlice.

1.1.2018. u Sanctus restoranu održava se novogodišnji branč. Branč počinje u 12h i gosti će moći da uživaju u velikom izboru zalogaja, detoks stanicama sa napicima od voća i povrća, dok će glavni kuvar ovog posebnog podneva izaći iz kuhinje i na licu mesta spremati izvrsne specijalitete.

’’Uz iskren osmeh i pozitivan duh, praznici će ove godine zaista biti posebni u SAINT TEN Hotelu i zato pozivamo goste da naprave pravi izbor i pridruže nam se u novogodišnjim proslavama.’’ – Vladimir Marinković, generalni direktor.

SAINT TEN Hotel je butik hotel na Vračaru, koji se prostire na 3500 m2. Hotel je spoj tradicionalnog šarma i modernog šika, koji se ogleda u svakom detalju od zgrade koja je spomenik kulture do ručno izrađenog nameštaja, jedinstvenog dizajna i besprekorne usluge u stilu vračarskog dase. Hotel ima 56 luksuznih soba i apartmana; raspolaže sa 5 konferencijskih sala, opremljenim najsavremenijom opremom i pruža gostima mogućnost opuštanja u Relax zoni. Hotel krasi i Sanctus restoran, čiji je meni pažljivo osmišljen da zadovolji čula i najzahtevnijih gurmana kroz fuziju lokalnih tradicionalnih specijaliteta i internacionalnih klasika.

Za više informacija pozovite: 011 411 66 33

Ostavite komentar

avatar