Naslovna Vesti Turizam Za dva dana počinje Adria hotel Forum – Ivan Vitorović i Živorad...

Za dva dana počinje Adria hotel Forum – Ivan Vitorović i Živorad Vasić panelisti iz Srbije

357
0

Živorad Vasić AREA GENERAL MANAGER, IHG

Tokom karijere u Srbiji Živorad Vasić je bio GM hotela Continental u Beogradu, takođe je upravljao celokupnim hotelskim biznisom u vlasništvu Delte, kao i pre-openingom hotela Crowne Plaza u Beogradu i Intercontinental u Ljubljani.

Diplomirao je na Suffield Academy,  Boston University

Sa samo trideset i jednom godinom postao je GM hotela Continental, kao najmlađi GM u istoriji ovog hotela. Tečno govori engleski i francuski jezik, oženjen je i ima jedno dete.

Ivan Vitorović CEO Mona Hotel Management

Diplomirao na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, gde je i završio master studije na temu “Modeli upravljanja hotelskim investicijama”.

Zaposlen od 2005. godine u kompaniji Mona d.o.o. gde je obavljao poslove marketing menadžera, direktora hotela, direktora razvoja i prodaje hotelskog sektora i izvršnog direktora grupe.

Danas obavlja poslove generalnog direktora kompanije Mona hotel management d.o.o. gde je zadužen za: operativno poslovanje svih hotela u portfoliju, planiranje prihoda i rashoda kompanije, razvoj novih proizvoda i tržišta, ljudske resurse, kao i za dalji razvoj brenda i portfolija kompanije.

Proglašen za menadžera godine 2011. Aktivni učesnik u poslovnom udruženju Hores, predsednik Savetodavnog odbora u Kongresnom birou Srbije, sertifikovani trener Obrazovnog instituta Američkog udruženje hotela i smeštajnih objekata (AHLEI), član upravnog odbora srpskog udruženja za marketing (SEMA).

Ostavite komentar

avatar