Naslovna Vesti Turizam Prvi Hotel Summit Srbija u Beogradu

Prvi Hotel Summit Srbija u Beogradu

719
0

Hotelska konferencija Hotel Summit biće održana 22. marta ove godine u beogradskom hotelu Hyatt, a u organizaciji izdavačke kuće InB2B media i InHotel magazina, jednog od njenih poslovnih izdanja.

Cilj konferencije je da isprati najrelevantnije primere dobrog i inovativnog poslovanja kao i aktuelne trendove u hotelskoj industriji u zemlji, regionu i svetu. Ključne teme konferencije su prodaja, inspiracija, istraživanja, trendovi, digitalizacija.

Šesnaest govornika i panelista će, predstavljanjem najboljih poslovnih praksi, podeliti svoja tržišna iskustva i dati konstruktivne predloge za dalje unapređenje poslovanja, od kojih učesnici mogu imati dugoročnu i održivu ekonomsku korist.

Više od 200 hotelskih profesionalaca će tako imati priliku da saznaju koji izazovi očekuju sektor hotelske industrije u budućnosti, da se upoznaju sa analizama i prognozama o stanju na tržištu, kao i o načinu na koji procesi digitalizacije utiču na celokupnu industriju. Između ostalog, učesnici će od eminentnih govornika moći da saznaju na koji način mogu da pruže gostu jedinstven doživljaj i iskustvo, kako od određene destinacije napraviti prepoznatljiv brend i tako zadržati goste.

Više informacija o konferenciji na sajtu: hotel-summit.rs

Ostavite komentar

avatar