Naslovna Vesti Turizam Turistička organizacija Srbije među najboljim izlagačima na sajmu u Berlinu

Turistička organizacija Srbije među najboljim izlagačima na sajmu u Berlinu

156
0
Turistička organizacija Srbije osvojila je na vodećem svetskom sajmu turizma ITB u Berlinu nagradu za osmog najboljeg izlagača, saopšteno je iz TOS-a.
Studenti poslovne škole u Kelnu (CBS), u saradnji sa konsultantskom firmom Kompas GMBH i poslovnim timom ITB Berlin, ocenjivali su od 7. do 11. marta najbolje izlagače, i to u oblastima: dizajn, kreativnost, B2B u pogledu kadrova, informativne literature, aktivnosti / specijalne promocije, kao i ukupan utisak koji je izlagač postigao u 11 standardnih i dve posebne kategorije.

Atraktivnost štanda, prijatnost, kompetentnost i odgovarajuće osoblje u odnosu na veličinu štanda, kao i jedinstven izgled, takođe su jedan od ključnih aspekata evaluacije.

Nagrade za najboljeg izlagača dodeljene su 17. put, a od svog osnivanja BEA projekat (Best Exibitor Awards) bio je pod nadzorom Klausa Leplea, dugogodišnjeg predsednika nemačke turističke federacije i počasnog predsednika nemačkog turističkog udruženja.

Za većinu dobitnika, BEA nagrada za najboljeg izlagača označava uspeh u međunarodnom marketingu, navodi TOS u saopštenju.

Izvor: Tanjug
Prenosi: eKapija

Ostavite komentar

avatar