Naslovna Vesti Turizam Kreirani prvi paketi za Balkan za turiste iz Rusije

Kreirani prvi paketi za Balkan za turiste iz Rusije

147
0

Na sajmu turizma MITT u Moskvi predstavljeni su prvi paket aranžmani za putovanje na Balkan za turiste iz Rusije koje je kreirala agencija Bohemija iz Bugarske, sa kojom Turistička organizacija Beograda ima višegodišnju saradnju, a u okviru svojih aktivnosti kreiranja regionalnih tura i povezivanja balkanskih destinacija sa Beogradom kao dolaznom destinacijom.

Paketi za Balkan su novina na turističkom tržištu imajući u vidu da su jedini koji obuhvataju ceo region, a posebno su kreirani za tržište Rusije. Ture počinju u Beogradu, i nude nekoliko različitih varijanti obilaska našeg regiona.

“Kreiranje tzv. kružnih tura i plasiranje regiona kao jedinstvenog turističkog proizvoda za turiste iz dalekih destinacija bilo je u fokusu poslednjih godina, uz veliko zalaganje TOB i drugih resornih institucija. Prvi put se Balkan nudi turistima iz Rusije kao jedinstven proizvod, a promociju smo tokom sajma u Moskvi realizovali na štandovima Beograda, Novog Sada, Sarajeva.” izjavio je Slobodan Unković, zamenik direktora Turističke organizacije Beograda.

Izvor: srbija.travel

Ostavite komentar

avatar