Naslovna Vesti Turizam Hotel Holiday Inn zapošljava

Hotel Holiday Inn zapošljava

2761
0

Hotel Holiday Inn Beograd organizuje Open day i otvara svoja vrata svima koji su zainteresovani da se zaposle u ovom prestižnom hotelskom lancu.

 

Svako ko je zainteresovan 11. Maja 2018. Godine od 10-14h može da da donese svoju biografiju , da se predstavi I da popriča sa predstavnikom odeljenja u kome je zainteresovan da radi.

Već sada možeš da konkurišeš na poziciju Konobar u ovom hotelu.

Da li je to HR, Finansije, Recepcija, Prodaja, odeljenje Hrane I pića, Kuhinja ili Tehnika, imate svojih 5 minuta da se raspitate, predstavite I kazete nesto o sebi. Mozda baš Vi budete novi član tima Hotela Holiday Inn Beograd .

Holiday Inn Beograd je hotel sa 4 zvezdice i deo svetske grupacije InterContinental Hotels Group. Jedan je od najsnažnijih brendova širom sveta, prepoznatljiv po standardno visokom nivou usluge, komforu koji obezbeđuje svojim gostima i prijatnoj atmosferi koja nastaje u specifičnom spoju gostoprimstva i stručnosti personala.  

 Holiday Inn Beograd se nalazi u poslovnoj zoni Novog Beograda na 10 km udaljenosti od aerodroma “Nikola Tesla” i 4 km od centra grada. Pored 7 konferencijskih sala, direktna povezanost sa multifunkcionalnom halom Belexpocentar veličine 2500m2 nudi posebne pogodnosti u organizaciji poslovnih događaja, promocija, prijema i proslava.

Očekujemo Vas

Ostavite komentar

avatar