Naslovna Vesti Turizam Otvaranje hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji zakazano za jun – U rekonstrukciju...

Otvaranje hotela Fontana u Vrnjačkoj Banji zakazano za jun – U rekonstrukciju uloženo 7 mil EUR

2233
0

Hotel Fontana Vrnjačka Banja, prema novim najavama, u junu ove godine otvoriće vrata turistima. U rekonstrukciju hotela je, kako saznaje eKapija, uloženo više nego što je prvobitno predviđeno – 7 mil EUR.

Kako objašnjavaju u ovom hotelu za naš portal, renovirane su smeštajne jedinice, restoran, lobby bar, konferencijska sala. Hotel je dobio velnes i spa centar, fitnes centar i zatvoreni bazen.

Renoviranje je počelo 1. novembra 2017 godine, a otvaranje je planirano za 15. jun ove godine.

Gostima hotela Fontana na raspolaganju će biti ukupno 248 smeštajnih jedinica, soba i apartmana, moderno uređenih, od kojih će deo biti prilagođen i osobama sa invaliditetom.

Renovirana konferencijska sala biće opremljena kompletnom audio-vizuelnom opremom i profesionalnom rasvetom, prilagođena za organizaciju različitih poslovnih susreta, prezentacija, seminara i konvencija.

Novi vlasnik hotela je Vita Asistent iz Vrnjačke Banje. Podsetimo, hotel Fontana u aprilu 2017. godine kupila je Energotehnika Južna Bačka na javnom nadmetanju po početnoj ceni od 136.520.425,00 dinara (nešto više od milion evra), da bi potom hotel otkupila firma Vita Asistent i započela kompletnu rekonstrukciju.

Fontana je prvi moderni hotel visoke kategorije u Vrnjačkoj Banji. Sagrađen je davne 1965. godine, a dograđen i adaptiran 1975. godine, da bi, kako je tada najavljivano, “pružio potreban komfor savremenom gostu”. Nalazi se u centru Vrnjačke Banje, na samo nekoliko koraka od čuvenog vrapca Gočka, Mosta ljubavi, parka i popularne promenade.

Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar