Naslovna Vesti Turizam Otvoren Allure Palazzi Kotor Bay hotel

Otvoren Allure Palazzi Kotor Bay hotel

1346
0

U prisustvu brojnih zvanica sinoć je u Kotoru svečano otvoren Allure Palazzi Bay hotel, u čijem se menadžmentu nalazi međunarodna hotelska grupacija Karisma.

Hotel je smešten na obali zaliva, a arhitektonska rešenja su osmišljena shodno ambijentu i bogatom nasleđu Dobrote i Kotora.

“Pre nepunih mesec dana u Ulcinju smo otvorili hotel Holiday Village i time otvorili novu stranicu istorije crnogorskog turizma, uspevši da posle više od dve decenije vratimo zapadnoevropsko tržište u Ulcinj. Večeras otvaramo velika vrata Boke celom svetu, otvaramo vrata ovog impresivnog hotela”, kazao je gostima direktor razvoja Karisme Nemanja Kostić.

Reč je o prvom hotelu sa pet zvezdica u tom delu zaliva. Hotel je sagrađen po najvišim svetskim standardima, kao ponos za sve generacije koje dolaze.

“Imala sam tokom karijere priliku da radim u najboljim hotelima, da sarađujem sa najboljim menadžerima, da boravim u prostorima koji su arhitektonski i dizajnerski dovedeni do savršenstva. Ali sinoć, dok sam sedela upravo na ovom mestu i posmatrala ovaj tek rođeni hotel bila sam ispunjena osećajem nemerljive sreće i zadovoljstva. Tada sam shvatila – za nas koji smo po svojoj prirodi graditelji nema veće sreće od činjenice da smo od ničega napravili nešto, da smo od haosa stvorili red, da smo od praznine stvorili oblik, da smo od tišine stvorili reč. Reč dobrodošlice za sve vas i za naše goste koji su odlučili da već u ovim prvim danima budu sa nama”, kazala je na otvaranju Larisa Jovanović, menadžerka Allure Palazzi Kotor Bay.

Osim smeštaja u 89 modernih i udobnih soba i 10 vila, gostima je na raspolaganju plaža, SPA centar, dva bazena, kao i gastronomska ponuda u tri restorana i pet barova.

Svečano otvaranje upotpunio je koncert jedne od najvećih zvijezda ex YU prostora Massima Savića, popularne pevačice Martine Vrbos, kao i Unique quartet.

A uzbuđenje je bilo na vrhuncu kada je hotel svečano otvoren presecanjem crvene vrpce, i uz fantastičan vatromet, koji je oduševio goste i žitelje ovog dela zaliva.

Tako je uz dobra vina i muziku slavlje potrajalo do kasno u noć. Hotelski kapaciteti se uveliko prodaju a menadžment hotela je ponosan što će ovog leta imati priliku da crnogorske prirodne lepote, kulturu i tradiciju pokaže ljudima sa svih meridijana.

Izvor: Fosmedia.me

Ostavite komentar

avatar