Naslovna Vesti Turizam Hotel InterContinental, kancelarije, šoping i restorani – Evo kako će izgledati Delta...

Hotel InterContinental, kancelarije, šoping i restorani – Evo kako će izgledati Delta Centar na Novom Beogradu vredan 130 mil EUR

761
0

Da li znate kolika je popunjenost hotela Crowne Plaza i Holiday Inn? Kliknite OVDE i pogledajte kompletan izveštaj.

Kompanija Delta Holding planira da otvori tri gradlišta u srpskoj prestonici ukupne vrednosti 400 mil EUR, a među njima je i novi projekat Delta Centra u bloku 19, koji je kompanija predstavila početkom ove nedelje u Beogradu.

Novi kompleks nalaziće se u ulici Milentija Popovića, iza zgrade Banca Intesa, a pored Sava Biznis centra. U okviru njega, saznaje eKapija u ovoj kompaniji, biće izgrađen i hotel InterContinental Beograd na 26.000 m2, dok će istu toliku površinu zauzeti i kancelarijski prostor.

Centar će obuhvatati i ekskluzivnu šoping zonu i restorane, na ukupno 5.00 0m2, veliki plato na 7.500 m2 kao i podzemni parking kapaciteta oko 600 mesta.

– Ceo poslovni kompleks imaće moderan izgled i predstavljaće jedinstvenu zelenu poslovnu oazu, a vrednost ove investicije je 130 mil EUR – ističu za naš portal u kompaniji.

Projekat Delta Centra, kako dodaju, radi londonska kancelarija svetski poznatog studija Gensler koja je svoj pečat ostavila i na poslovnoj zgradi centrale Facebook-a u Londonu, hotela Ritz Carlton u Dubaiju…

Kada će početi gradnja kompleksa na Novom Beogradu, u Delta Holdingu, nisu mogli da preziciraju. Ističu samo, da je kompletna tehnička dokumentacija pripremljena, finansijska sredstva obezbeđena kao i da je Delta Real Estate spreman da u roku od 15 dana po izdavanju građevinske dozvole otvori gradilište i počne radove.

Podsetimo, osim projekta Delta Centra, u planu je izgradnja i nove poslovne zgrade Delta Holdinga, koja će se nalaziti između hotela Crowne Plaza i NBGP apartmana, u Ulici Vladimira Popovića.

Ova zgrada, kako navode, sa dve podzemne etaže i 11 spratova zauzeće površinu od 23.335m2. Imaće 9 nivoa kancelarijskog prostora, sale za sastanke, restoran za zaposlene, fitnes centar i skoro 200 parking mesta u garaži. Vrednost ove investicije je 35 mil EUR.

Kompanija Delta Real Estate, inače, još čeka građevinsku dozvolu i za tržni centar Delta Planet.

Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar