Naslovna Vesti Turizam Goran Kovačević i zvanično GM hotela Viceroy na Kopaoniku

Goran Kovačević i zvanično GM hotela Viceroy na Kopaoniku

4925
0

Goran Kovačević, doskorašnji direktor luksuznog hotela Square Nine u Beogradu, od ovog meseca  je i zvanično General Manager hotela Viceroy na Kopaoniku. U periodu od aprila 2010. pa sve do aprila 2014. Goran je bio Executive Chef hotela Square Nine, a nakon toga i direktor.

Podsetimo čuvena internacionalna hotelska grupacija Viceroy najavila je da će 2018. godine otvoriti ski rizort Viceroy Kopaonik Serbia.

Kako je navedeno u saopštenju, dostupnom na sajtu ove kompanije, hotel će imati 120 soba, natkriveni bazen, đakuzi na otvorenom, skijašnicu, dečiji klub i butik. U sklopu rizorta nalaziće se i spa centar sa prostorijama za različite tretmane, uključujući i kozmetičku laboratoriju, zatvoreni bazen i hamam, kao i dve sale za sastanke ukupne površine 184 m2.

Pročitajte intervju Gorana Kovačevića za naš portal u vreme rada u hotelu Square Nine klikom OVDE.

Biće ovo druga skijaška destinacija u okviru portfolija grupe, dodaje se.

– Kako se Viceroy pozicionira kao lider na međunarodnom tržištu, uzbuđeni smo što ćemo na Kopaonik doneti prepoznatljivu atmosferu i gostoprimivost naše grupe – rekao je Anton Bavab, regionalni predsednik Viceroi Hotel Group i dodao da će Viceroy Kopaonik elitnim gostima iz celog sveta ponuditi neočekivano planinsko iskustvo na ovoj živopisnoj destinaciji.

Arhitektura i dizajn budućeg hotela inspirisani su lokalnim stilom, koji se bazira na prirodnim lepotama i pejzažima Suvog rudišta. U dizajnu preovlađuju prirodne boje tamnog drveta kombinovane sa čistim belim detaljima, uz obilje prozora i otvorenih prostorija iz kojih će se pružati spektakularan pogled na okolinu, dodaje se.

Viceroy Kopaonik Serbia rezultat je partnerstva Viceroy Hotel Group i KPI d.o.o. iz Beograda, privatne firme specijalizovane za nekretnine i investicije u centralnoj i istočnoj Evropi.

Ova grupacija inače, ima hotele u Severnoj Americi, Meksiku, Abu Dabiju, Dubaiju i Istanbulu, a deo je Global Hotel Alliance (GHA) Discovery, jedinstvenog programa lojalnosti koji članovima nudi ekskluzivne povlastice i iskustva u više od 550 hotela na svetu.

Informacije preuzete sa mreže Linkedin

Ostavite komentar

avatar