Naslovna Vesti Turizam Mercure Belgrade Excelsior Održao Sales & Marketing Koktel

Mercure Belgrade Excelsior Održao Sales & Marketing Koktel

528
0

Beograd, 26. Sept. 2018. – Mercure Belgrade Excelsior okupio je hotelijere iz sektora prodaje i marketinga na koktelu u svom restoranu IVO. Kolege iz 22 beogradska hotela odazvali su se pozivu i okupili se u prijatnoj atmosferi, razmenjujući iskustva.

Prvo okupljanje ovog tipa

Svesni da su za zdravo tržište potrebni zdravi akteri i dobra međusobna saradnja, Mercure Belgrade Excelsior okupio je predstavnike beogradskih hotela, tačnije njihove timove prodaje i marketinga na koktelu u sredu uveče. Gostima je pored ukusne i obilne hrane ponuđeno da učestvuju u uparivanju vina i sireva, sponzorisanih od strane vinarije Aleksić i kompanije Domaccini.

Tek prvi korak

Predstavnici Mona Hotel Menadžmenta iskoristili su prigodnu priliku da predstave predstojeću konferenciju za Revenue Management, Sales i Marketing u oktobru, a domaćini su najavili još okupljanja ove vrste.

Zadovoljni gosti

Mogućnost da na jednom mestu u prijatnom ambijentu sretnu kolege iz mnogih drugih beogradskih hotela, privukla je brojne zvanice. Prijatno druženje i razmena iskustva trajali su do večernjih časova na zadovoljstvo svih prisutnih.

Mercure u ciframa

  • Preko 700 hotela širom sveta – sa više od 100,000 soba
  • Brend prisutan u 63 zemlje
  • 90% hotela poseduje prostorije za sastanke i konferencije
  • Na srpskom tržištu od 2017. godine

O Mercure hotelima

Mercure je nestandardizovani brend Accor-a, vodećeg svetskog hotelskog operatora sa preko 4,500 hotela, 660,000 soba i 250,000 zaposlenih u preko 100 zemalja. Mercure hoteli dele zajedničke standarde kvaliteta i vode ih strastveni hotelijeri. Bilo da se nalaze u glavnim gradskim centrima, na obalama mora ili u planinskim mestima, svaki hotel nudi autentično iskustvo kako za poslovne ljude tako i za turiste. Mreža Mercure hotela obuhvata preko 700 hotela u 63 zemlje širom sveta, predstavlja pravu alternativu standardizovanim i nezavisnim hotelima, a kombinuje snagu internacionalne mreže sa stručnom i digitalnom ekspertizom. Mercure, brend AccorHotels-a, u harmoniji sa ljudima i mestima. Za više informacija posetite mercure.com | accorhotels.com.

 

Ostavite komentar

avatar