Naslovna Vesti Turizam Hotel Tulip Inn Putnik u novom ruhu – Oplemenjen i osvežen prostor...

Hotel Tulip Inn Putnik u novom ruhu – Oplemenjen i osvežen prostor za još bolji ugođaj gostiju (FOTO)

457
0
Hotel Tulip Inn Putnik je iskoristio letnji period da osveži svoje banket i restoranske kapacitete. Lobby bar, koji je je poznat kao mesto za uživanje u kafi, piću, sendvičima ili kolačima do kasnih večernjih časova, oplemenjen je novim podovima, dok su restorani Nevski I i II potpuno renovirani.
Sala Nevski II, namenjena za konferencije, može da ugosti i do 200 osoba u teatar stilu sedenja. Sam ambijent dodatno je ulepšan novim tepisima, zavesama kao i plafonom, što prostor čini prijatnim i znatno doprinosi udobnosti učesnika događaja.
Sala je smeštena u nivou recepcije a s obzirom na to da je povezana sa restoranom, predstavlja pravo mesto za organizaciju kako poslovnih tako i privatnih događaja.
Banket sala može da odgovori na najrazličitije zahteve klijenata. Nalazi se na nivou iznad recepcije i restorana, tako da organizatorima događaja pruža apsolutnu privatnost. Sa prirodnim dnevnim svetlom i savremenom audio-video opremom, idealna je za organizaciju poslovnih i privatnih događaja, dok se ispred sale nalazi prostrani foaje pogodan za postavljanje posluženja, tokom kafe pauze ili koktela
Sale hotela Tulip Inn Putnik Beograd predstavljaju savršen prostor za organizovanje konferencija, seminara, sastanaka, ali i privatnih događaja, svadbenih proslava, rođendana, jubileja.
Zahvaljujući svojoj usluzi i osoblju, hotel Tulip Inn Putnik, postao je izbor mnogobrojnih kompanija i institucija za održavanje njihovih poslovnih skupova.
Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar