Naslovna Vesti Turizam Beogradski sajam turizma od 21. do 24. februara 2019.

Beogradski sajam turizma od 21. do 24. februara 2019.

697
0

Pod sloganom “Leto je bliže nego što mislite”, na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara 2019. godine biće održan 41. Međunarodni beogradski sajam turizma. Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

U halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori. Oni će tom prilikom posetiocima ponuditi first minute aranžmane za predstojeću turističku sezonu.
Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.
Ove godine se, kao novina na Sajmu turizma, uvodi i poslovni B2B portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju. Poziv da se prijave na B2B portal otvoren i za medije koji ovim putem mogu da zakazuju sastanke i intervjue sa učesnicima i gostima sajma. Usluga zakazivanja B2B sastanaka za sve registrovane učesnike je besplatna.
Organizovanjem Međunarodnog sajma turizma Beogradski sajam objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, jer se istovremeno odvijaju još tri manifestacije – 10. Međunarodni sajam vina, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira “Posetite Srbiju”.
Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar