Naslovna Vesti Turizam Fenomenalni doživljaj u srcu Kopaonika na 1650 m nadmorske visine. Otvoren Hotel...

Fenomenalni doživljaj u srcu Kopaonika na 1650 m nadmorske visine. Otvoren Hotel Putnik

378
0

Idealno pozicioniran u srcu Kopaonika na  1650 m nadmorske  visine. Okružen prelepim planinskim vrhovima, u  mirnom delu koji pruža potpun odmor i ugođaj.

Hotel raspolaže sa udobnih 116 smeštajnih jedinica (odnosno 270 komfornih ležajeva) oplemenjenih drvetom i planinskim ambijentom, od kojih je gostima na raspolaganju: 83 standardnih soba, 13 porodičnih soba, 6 luksuzno opremljenih apartmana kao i Superior Vila Putnik koja u sklopu hotela pruža 6 porodičnih i 8 standardnih soba.

Kompletan doživljaj nakon ispunjenog i sadržajnog dana, učiniće još potpunijim naš wellness i  spa centru. Gostima je na raspolaganju bogat izbor sadržaja: bazen za odrasle i bazne  za a decu,   finska sauna, ruska banja, infracrvena sauna, tursko kupatilo, tapidarijum, frizerski salon i sobe za masažu.

Posebnu pažnju posvetili smo najmlađima, igraonici, vodeći računa da za njih priredimo pravo dečije carstvo.

Ukoliko želite da vašim poslovnim partnerima predložite novi ugođaj i doživljaj na dobro poznatom mestu, da vaš sledeći poslovni dogadjaj, seminar, konferenciju , promociju, organizujete u intimnoj atmosferi na raspolaganju su vam dve konferencijske sale. Kapacitet veće sale je do 120 osoba u pozorišnoj postavci sa najsavremenijom pratećom audio vizuelnom opremom, kao i manja konferencijska sala koja može da primi u pozorišnoj postavci do 60 osoba.

Pansionski restoran je kapaciteta do 250 osoba, smešten u najlepšem delu hotela,  samim tim pruža bezbroj mogućnosti za organizaciju porodičnih ručkova, korporativnih proslava, svečanosti… Prijatan ambijent, odlična hrana, uživo muzika, samo su temelj dobre zabave koji naš tim iskusnih kuvara, konobara, poslastičara garantuje.

Bilo da spadate u one koji sa nestrpljenjem isčekuju  snežne pahulje i raduju se snežnom pokrivaču sve do sredine proleća, ukoliko ste ljubitelj  aktivnost u prirodi tokom svih godišnjih doba ili jednostavno želite da se prepustite čarima planinske klime onda će hotel  Putnik Kopanik  sa sigurnošću zadovoljiti i nadmašiti sve vaše potrebe.

HOTEL PUTNIK PO MERI PRAVOG PUTNIKA

www.hotelputnik.com

promo

Ostavite komentar

avatar