Naslovna Vesti Turizam Đorđe Vukotić je novi direktor prodaje Hotela Mona Plaza u Beogradu

Đorđe Vukotić je novi direktor prodaje Hotela Mona Plaza u Beogradu

3614
0

Od 1. februara 2019. godine, na mesto direktora prodaje Hotela Mona Plaza na Dorćolu dolazi Đorđe Vukotić.

Đorđe je, pohvalivši se na svom Linkedin profilu rekao, da  je posle dugo godina rada u Avio industriji, u kompanijama Air Serbia, Etihad Airways i HRG, veoma uzbuđen što će postati deo tima kompanije Mona Hotel Management, jednog od hotelskih lanaca na Balkanu i to na poziciji Direktora prodaje Hotela Mona Plaza koji se otvara 2019. u Beogradu, na Dorćolu.

Biografija:
Đorđe Vukotić poseduje dugogodišnje iskustvo na visokim menadžerskim pozicijama u prodaji u industriji putovanja, koje je sticao radom u međunarodnim kompanijama Etihad Airways, Air Serbia i HRG Serbia & Montenegro, gde je obavljao funkcije Generalnog Menadžera za Srbiju u kompaniji Etihad Airways, Direktora Globalne Prodaje u kompaniji Air Serbia, kao i ranije u kompaniji Jat Airways poziciju Direktora Prodaje Domaćeg, Regionalnog i Čarter tržišta, dok  je u kompaniji HRG Serbia & Montenegro pokrivao poziciju Direktora Prodaje i Razvoja. Đorđe je takođe dugogodišnji član Srpske Asocijacije Menadžera, dok je za vreme svog mandata u Jat Airways-u bio član i Organizacionog Odbora Sajma Turizma u Beogradu, Skupštine Amadeusa i član Upravnog Odbora YUTA-e.

Intervju Petra Platiše direktora prodaje Mona Hotel Management grupacije možete pročitati klikom OVDE.

Podsetimo se :

Mona Plaza hotel je deo kompanije Mona Hotel Management, u okviru koje posluju Hoteli Mona na Zlatiboru, Argo u Beogradu, Javor u Kušićima i Vila Bela u Budvi.

Hotel Mona Plaza prostiraće se na 20.000 kvadrata, imaće preko 150 soba, parking, banket salu sa kapacitetom do 400 mesta, fitnes centar, dva restorana…

Projekat podrazumeva formiranje kompleksa rekonstrukcijom i prenamenom postojećih objekata na parceli, uz dogradnju 13-spratne kule i pripadajuće podzemne garaže. Planirano je da kula na zadnjem spratu ima svečanu dvoranu za organizaciju konferencija, prijema, venčanja i sličnih događaja. Glavni ulaz u hotel biće omogućen preko hotelskog platoa na uglu Solunske i Dračke ulice, dok će kao „svečani“ biti zadržan i ulaz iz Ulice cara Uroša.

FOTO galeriju hotela Mona Plaza pogledajte klikom OVDE.

Ostavite komentar

avatar