Naslovna Vesti Turizam Konkurs portala Serbian Adventures – Osmislite 5 idealnih dana za odmor u...

Konkurs portala Serbian Adventures – Osmislite 5 idealnih dana za odmor u Srbiji i osvojite nagradu

87
0
Portal Serbian Adventures raspisao je Konkurs “Pet idealnih dana za odmor u Srbiji” na kojem mogu da učestvuju smeštajni objekti, turističke organizacije i lokalne licencirane agencije, klasteri, lokalne samouprave sa teritorije Srbije, nevladine organizacije i slično, saopštio je ovaj portal.
Prijave se podnose do 15. februara elektronskim putem.
Cilj konkursa je, kaže se u saopštenju, da se podstakne kreiranje novih turističkih programa koji bi izazvali pažnju i podigli interesovanje i želju za odmorom u Srbiji, kako bi se poboljšala turistička ponuda odmora i povećao broj turista na destinacijama u Srbiji.
Nagrade najboljima biće uručene 22. februara, tokom Beogradskog sajma turizma (od 21. do 24. februara). Na Sajmu će biti dodeljena i posebna priznanja po izboru korisnika društvenih mreža koji će takođe imati prilike da glasaju za najbolje programe.

Podnosioci prijava treba da kreiraju što zanimljivije turističke programe, kojima bi na najbolji način predstavili lokalne atrakcije, kulturu, običaje, gastronomiju i sve aktivnosti koje su na raspolaganju turistima. Tako će turisti pre dolaska na destinaciju biti informisani o različitim mogućnostima koje su im na raspolaganju kako bi krenuli na “pet idealnih dana za odmor u Srbiji”.

Najbolji programi podrazumevaju osim pružanja usluga smeštaja i ishrane dobro osmišljene i “upakovane” sadržaje koje se nude različitim ciljnim grupama, porodicama sa decom, parovima, starijoj populaciji, ljubiteljima avanturizma, aktivnog odmora u prirodi, ali i hedonistima, ljubiteljima vinskih ruta i drugih specifičnih sadržaja koje srpski organizatori putovanja mogu da realizuju.
Smeštajni objekti koji su u programu vaučera mogu svoje programe ponuditi za cenu umanjenu za vrednost vaučera.

Organizator konkursa je platforma za online rezervisanje putovovanja po Srbiji – SerbianAdventures.com. Na ovom sajtu se mogu dobiti i sve detaljne informacije o konkursu.

Kandidati koji se prijave do 8. februara dobiće i besplatne konsultantske usluge u cilju definisanja što kvalitetnijeg turističkog programa, a svi programi koji budu zadovoljili kriterijume biće besplatno predstavljeni na ovom sajtu na kojem turisti mogu da ih online rezervišu, poručuju iz Serbian Adventures.
Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar