Naslovna Vesti Turizam MK Group podržava mere za pomoć privredi, ali ih neće koristiti

MK Group podržava mere za pomoć privredi, ali ih neće koristiti

115
0
Kompanija MK Group neće koristiti mogućnosti koje proizilaze iz uredbi Vlade Srbije za pomoć privredi, čime će budžet Srbije imati na raspolaganju dodatnih 5 mil EUR, saopštila je danas ta kompanija.
Kako su naveli iz MK Group, podržavaju mere koje će omogućiti privredi Srbije da lakše prebrodi krizu izazvanu pandemijom virusa COVID-19, ali, kako navode, svesni teške situacije u kojoj se nalazi domaća privreda, MK Group i njene kompanije članice, neće koristiti te mogućnosti.
– Takođe se nadamo da će i druge velike korporacije, koje imaju mogućnost, postupiti na sličan način. Ovakvim odricanjem omogućićemo više finansijskog prostora za opstanak onih privrednih subjekata koja nisu u mogućnosti da se samostalno nose sa ovom vanrednom situacijom – saopštila je ta kompanija.
Oni su podsetiil i da je Miodrag Kostić, predsednik kompanije MK Group, ustupio kapacitete hotela u Novom Sadu Institutu za javno zdravlje Srbije Dr Milan Jovanović Batut, a kompanija je donirala proizvode, novac za nabavku medicinske opreme i humanitarnih paketa i za te svrhe do sada je izdvojila 43 miliona dinara.
Izvor: eKapija

Ostavite komentar

avatar