Adria Hotel Forum 2019 će se održati u Beogradu

Jedina međunarodno priznata hotelsko – investicijska konferencija u regiji, Adria Hotel Forum (AHF), će se održati  20.-21. februara u Beogradu u hotelu Crowne Plaza. Ovim preseljenjem ostvaruje se prvobitna ideja Foruma, a to je da se organizuje u svim glavnim gradovima regije.

Tema sedmog po redu AHF je „Is the future bright?“, a dotaknuće se pitanja nove finansijske krize koja se prognozira za 2020. godinu, uporediće se birokratija s kojom se investitori susreću u zemljama regije i ostalim konkurentskim zemljama te ispitati kakvi projekti su u fokusu investitorima.

Adria Hotel Forum se u šest godina postojanja pozicionirao  kao jedna od pet najvećih investicijskih konferencija u Evropi koja je okupila preko 1.800učesnika, 250 panelista te 150 partnera. Važnost Foruma dokazuju i dolasci svetskih imena hotelske industrije koji našu regiju posećuju samo zbog ove konferencije. Ove godine Forum je u Zagreb doveo investicijske fondove koji upravljaju s više od 500 milijardi dolara, starijeg potpredsednika za razvoj za Evropu AccorHotels-a, potpredsednicu za razvoj Hiltona za istočnu Evropu te starijeg potpredsednika za globalni razvoj iz Belmonda.

Uz predstavnike globalnih hotelskih kompanija, investitore i konzultante, svoj dolazak u Beograd već su potvrdili i ministri nekoliko regionalnih zemalja.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici Foruma.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare