Beogradski sajam turizma od 21. do 24. februara 2019.

Pod sloganom „Leto je bliže nego što mislite“, na Beogradskom sajmu od 21. do 24. februara 2019. godine biće održan 41. Međunarodni beogradski sajam turizma. Najveća i najznačajnija turistička manifestacija u zemlji i jugoistočnoj Evropi svakog februara uspešno promoviše najnovije trendove i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji, nove koncepte i mogućnosti za putovanja i otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

U halama Beogradskog sajma predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur-operatori. Oni će tom prilikom posetiocima ponuditi first minute aranžmane za predstojeću turističku sezonu.
Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Bugarska, čiji je turizam u procvatu, a grad Plovdiv jedna od prestonica kulture u 2019. godini. Srbija i Bugarska ovim partnerstvom nastavljaju da unapređuju inače blisku turističku saradnju.
Ove godine se, kao novina na Sajmu turizma, uvodi i poslovni B2B portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca i njihovom međusobnom umrežavanju. Poziv da se prijave na B2B portal otvoren i za medije koji ovim putem mogu da zakazuju sastanke i intervjue sa učesnicima i gostima sajma. Usluga zakazivanja B2B sastanaka za sve registrovane učesnike je besplatna.
Organizovanjem Međunarodnog sajma turizma Beogradski sajam objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, jer se istovremeno odvijaju još tri manifestacije – 10. Međunarodni sajam vina, 15. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA i 15. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare