Beogradskom hotelu Saint Ten prestižno priznanje – Najbolji luksuzni butik hotel u regionu

Nakon niza uspeha, pred kraj 2018. godine Saint Ten hotel dobio je i prestižno priznanje World Luxury Hotel od organizacije World Luxury Hotel Awards – u kategoriji najbolji luksuzni butik hotel u regionu.
Glasanje je trajalo mesec dana i vračarskom hotelu je donelo pobednički rezultat.
Saint Ten hotel već dve godine dočekuje goste iz celog sveta i svojom izvanrednom uslugom uspeva da oduševi i najzahtevnije putnike. Hotel se izdvaja po personalizovanoj usluzi koju pruža svojim gostima.
– Uvek smo spremni da predvidimo i ad hoc reagujemo na zahteve i potrebe gostiju. Zaposleni rade kao pravi tim, a hotel poštuje tradiciju i srpsko gostoprimstvo, dok istovremeno budnim okom pratimo svetske trendove u hotelijerstvu i na uspešan način gostima pružamo jedinstveno iskustvo – kažu iz ovog hotela.
– Ponosni smo na osvojenu nagradu. Priznanje poput ovog najbolji luksuzan butik hotel potvrđuje dosadašnji trud Saint Ten tima i motiviše nas da nastavimo u istom maniru, uz osmeh i profesionalnost.
Hotel Saint Ten spremno čeka predstojeću 2019. i obećava nove uspehe i ugodan ambijent, uz već prepoznatljiv topao osmeh.
Izvor: eKapija
0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare