Marketing sa influenserima

Influence marketing je oblik marketinga na društvenim mrežama koji uključuje rad sa pojedincima koji imaju potencijal da utiču na mišljenje gostiju na osnovu svog sadržaja koji kreiraju za svoju publiku. Postoje mnoge prednosti influenserskog marketinga za hotele. Prvo, može vam pomoći da dosegnete širu publiku od tradicionalnih metoda oglašavanja. Takođe može stvoriti ličniju vezu između

Pročitaj više

Gde je turizam u Evropi u odnosu na 2019. godinu?

Turistička industrija EU snažno se oporavlja od pandemije virusa korona. Ukupan broj noćenja u turističkom smeštaju u 2022. bio 2,72 milijarde, što je blizu nivoa pre pandemije. Godine 2019. u EU je zabeleženo 2,88 milijardi noćenja, objavio je Eurostat. Ovo predstavlja značajno povećanje u poređenju sa brojem noćenja ostvarenih tokom 2020. i 2021. Tada je

Pročitaj više

30 marketing trendova u ugostiteljstvu

Industrija ugostiteljstva je veoma konkurentna, a gosti imaju više mogućnosti nego ikada ranije kada je u pitanju izbor mesta za boravak. Hoteli koji ne prate najnovije marketinške trendove u ugostiteljstvu, su u opasnosti da zaostanu jer možda neće efikasno doći do potencijalnih gostiju. Vaš hotel može propustiti prilike da dođe do potencijalnih gostiju i da

Pročitaj više

Kako će izgledati hotel Bristol nakon renoviranja?

Uprkos tome što je HOTEL BRISTOL koncipiran kao objekat dvostruke namene u okviru kojih su smeštene različite funkcije, jedinstveno fasadno platno, izvedeno u duhu secesije zajedno sa bogatom arhitektonskom plastikom, odaje utisak kompaktnog prostora. Аrhitektonskim rešenjem predviđena je restauracija i sanacija uličnih postojećih fasada ka Karađorđevoj ulici, Hercegovačkoj ulici, fasadi ugla Karađorđeve i Hercegovačke ulice,

Pročitaj više

„Biti šef je način života“- Vanja Puškar

Restoran Iris i koncept New Balkan Cuisine je uneo jednu vrstu revolucije na srpsku gatronomsku scenu. Odakle ideja i koliko je gastronomija u Srbiji napredovala u prethodnih par godina? New Balkan Cuisine predstavlja redizajn balkanske kuhinje. Kreativno-istraživački projekat oslonjen na životne namirnice balkanskog podneblja i njihovo pretakanje u nova jela i nove forme. Istovremeno njega

Pročitaj više

Šta su Michelin zvezdice?

Šta je Michelin zvezda? Mišelinova zvezda se dodeljuje restoranima koji nude vrhunsku kuhinju. Uzima se u obzir pet univerzalnih kriterijuma: kvalitet sastojaka, harmonija ukusa, tehnika i način kuvanja, ličnost kuvara izražena  kroz kuhinju koju predstavlja i što je jednako važno, konzistentnost u celom meniju  tokom vremena.   Da li su Michelin zvezde godišnje nagrade? Da.

Pročitaj više

Kako će izgledati Hyatt Regency hotel u Novom Sadu?

Na mestu postojećeg Hotela Park gradiće će jedan od najvećih svetskih hotelskih brendova Hyatt Regency. Hotel će zvanično nositi ime Hyatt Regency Novi Sad. Ugovor za izgradnju i razvoj hotela Hyatt Regency Novi Sad potpisali su potpredsednik za razvoj kompanije Hyatt International Group Takuja Aojama i direktor kompanije Inobačka Vukajlo Babić. Hotel će imati 235

Pročitaj više