Gradnja sportsko-rekreativnog kompleksa na Letenci počinje u septembru – Vrednost radova 1,65 milijardi dinara

Na mestu sadašnjeg kompleksa Letenka na Fruškoj gori u naredne tri godine nići će savremeno omladinsko naselje, sa najsavremenijim sportskim terenima, sportskim dvoranama, hotelom i pratećim objektima.

Iz Pokrajinske vlade početak radova najavljuju za početak septembra.

Ukupna procenjena vrednost radova je 1,65 milijardi dinara, a u Upravi za kapitalna ulaganja potvrđuju da je novac obezbeđen.

Gradiće se tereni za tenis, košarku, odbojku, rukomet, fudblaski teren, kao i apartmansko naselje, hotel sa 4 zvezdice i restoranski deo…

U Pokrajinskom zavodu za sport kažu da će novi tereni biti rađeni po međunarodnim standardima. Apartmansko naselje brojaće 220 ležajeva.

– Mi se nadamo da ako počne ove godine da će do kraja 2020. radovi biti gotovi. Ukoliko sve bude u roku i počne na jesen da se radi predviđeno je da se 350 miliona dinara može potrošiti u ovoj godini – kaže Nedeljko Kovačević, direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

On objašnjava da će koncept biti da ovo bude centar i za relaksaciju, rehabilitaciju sportista, njihov oporavak, a isto tako i da dolaze na pripreme.

Prenosi: eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare