Hoteli po meri Milenijaša u Srbiji

Kako prenosi buro247.hr, otvoren je veliki broj hotela na Balkanu po meri Y generacije. U Srbiji su se posebno izdvojila dva hotela.

Hotel Mama Shelter, Beograd

Ovaj lanac hotela uvek pažnju privlači svojim genijalnim uređenjima. Za dizajn enterijera ovoga hotela, koji je smešten u srcu Beograda, pobrinuo se Jalil Amor koji inače sarađuje s cenjenim Philippeom Starckom. Beogradski Mama Shelter ima čak 125  soba koje  osvajaju svoje posetitelje fenomenalnim detaljima i koloritom. Hotelski restoran, u kojem gosti mogu probati specijalitete bazirane na beogradskoj tradicionalnoj kuhinji, i sam je prekrasna vizura u kojoj se svako može osećati ugodno, dok gleda u . Svi su oduševljeni i s hedonističkom krovnom terasom koja daje najlepši mogući pogled na grad. Nalazi se u samom centru, u Ulici kneza Mihajla stoga smo sigurni da ćete uzeti u obzir ovaj hotel sledećeg puta kada se nađete u Beogradu.

Saint Ten, Beograd

U samom srcu Beograda nalazi se boutique hotel  Saint Ten, koji je postao simbol za luksuz, eleganciju i moderan dizajn, a personalizovani pristup celom konceptu odgovoriće  na sve potrebe i očekivanja čak i najizbirljivijih gostiju. Hotel Saint Ten svojom raskošnom estetikom priča priču o duhu i šarmu nekih prošlih vremena srpske prestonice, ali na neki potpuno nov i unikatno dizajniran način. Po svojoj usluzi je već postao prepoznatljiv u regiji, a unikatna estetika zadovoljiće svakog millennialsa.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare