Održana prva godišnja konferencija kompanije Mona Hotel Management

I mi hotelijeri imamo dušu

Na Zlatiboru je 16. decembra u hotelu Zlatibor Mona održana prva godišnja konferencija Mona Hotel Management-a na kojoj je učestvovala cela MHM družina. Na konferenciji su se okupili timovi iz hotela Argo, Javor, Zlatibor Mona i Vila Bela apartmana iz Budve.

Dolazak na Zlatibor je protekao u pozitivnoj atmosferi i pesmi. Organizatori su uredili svaki detalj kako bi odgovarao planinskom uživanju, zabavi i dobrom druženju. Pored sjajnih predavanja, panela i radionica, posebno mesto za opuštanja je bio Game Room. Stoni fudbal, playstation, pikado… ma pogodak pravo u centar! Vladao je dobar provod, opuštena atmosfera i nova generacija hotelijera!

Iako u jednoj kompaniji svako pripada istom timu i „igra“ za isti cilj, bilo je interesantno videti kako operativci igraju jedan na jedan protiv menadžmenta i odnose pobedu u društvenim igrama, stonom fudbalu i pikadu. Tokom kafe pauza radili su i džojstici playstationa, neki su se latili i mikrofona, tako da je dobar vibe prožimao čitavu konferenciju. Ovakva okupljanja su jedinstvena prilika da se kolektiv dobro zabavi, da kolege nauče ponešto jedni o drugima i da se izgrade još čvršće veze u timu!

Tim F&B je za ovaj susret pripremio izvrsnu planinsku hranu. Kecelja plus direktor? Ovo može biti složena jednačina, ali rešenje je uvek zabavno. Direktori i menadžeri su zasukli rukave i usluživali svoje kolege, za koje je to bio nezaboravan prizor!

Inspirativnim predavanjima i obraćanjima Tomislav Momirović, predsednik kompanije, kao i Ivan Vitorović, generalni direktor, dali su na posebnom značaju zaposlenima koji su deo porodice MHM čak i po 15 godina. Ovom prilikom dodeljene su i nagrade čime je ukazana zahvalnost jubilarcima za posvećenost i deljenje istih vrednosti. Uveče, kako to već inače biva, svi su bili na nogama, i dalje neumorni, i u retro fazonu đuskali uz hitove sedamdesetih.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare