Koje su prednosti rada u kompaniji Eurotas Hoteli u Sloveniji?

Želiš da radiš u Sloveniji?

Klikni OVDE i pogledaj aktuelne poslove.

Imali smo priliku da razgovaramo sa Vladanom Simovićem menadžerom restorana kompanije Eurotas Hoteli iz Slovenije. Vladan ima veoma bogato iskustvo rada u najboljim hotelima u Srbiji. Kroz kratak razgovor sa njim želeli smo da predstavimo prednosti rada u ovoj kompaniji.

1. Koje su prednosti rada u Vašoj grupaciji?

Zaista prijatno i srdačno okruženje i odnos međusobnog poverenja koji se neguje među zaposlenima. Taj odnos se reflektuje i na goste koji lako prepoznaju ono što čini najbitniji detalj svakog hotela, a to su zaposleni i atmosfera koju kreiramo. Dalje, s obziorm da smo kompanija koja je u neprestanoj ekspanziji, velika je mogućnost napredovanja. Trenutno u grupaciji Eurotas imamo 5 hotela, a u izgledu je da ih vrlo brzo bude još.

2. Vrednosti koje neguju u Vašoj grupaciji hotela?

Ambiciozni, sposobni, stručni i obrazovani kadrovi bez obzira na godine imaju mogućnost da svoju karijeru započnu ili nastave kod nas. Pored ovih osobina, najviše se ceni privrženost i želja da svaki zaposleni raste sa kompanijom. Zajednički cilj je da Eurotas zauzme vodeće mesto u hotelskoj industriji Slovenije, a potom i regiona.

3. Nivo hotelijerstva u Sloveniji u odnosu na Srbiju?

Odgovor na ovo pitanje, na žalost nije takav da bi mogao da privuče kandidate. Svi mi koji smo došli u Sloveniju smo očekivali ono što inače očekijemo od neke od zemalja Evropske Unije. Međutim, moram reći da je većina hotela u Sloveniji ostala na nivou 80-ih godina. Veliki broj hotela i dalje pruža svoje usluge na bazi polupansiona, pa čak i pansiona. Problem leži u činnjenici da je, zbog krize koja je ovde bila prisutna proteklih godina, većina stručnih ljudi otišla u zemlje zapadne Evrope. Sa prolaskom krize, stvorila su se mnoga upražnjena mesta i prilika za kadrove sa naših prostora, što zapravo predstavlja veliku šansu. Zadovoljstvo mi je da naglasim da smo, zahvaljujući potpuno novom konceptu neke od naših hotela već svrstali u top 10 hotela u Sloveniji. Hotel Piran, koji je i flagship naše kompanije je svrstan među prvih 5 hotela u Sloveniji.

4. Kakve su mogućnosti usavršavanja i napredovanja u Vašoj kompaniji?

Ogromna. Mnogo veća nego bilo gde drugde. Upravo zahvaljujući činjenici da smo u neprestanoj ekspanziji. U izgledu je da naredne godine kupimo još jedan resort i ako ostvarimo taj plan, postaćemo najveća privatna hotelska kompanija u Sloveniji.

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare