Konferencija „Inovacije u turizmu“ 27. i 28. januara na Zlatiboru

ZLATIBOR – Konferencija Inovacije u turizmu na kojoj će biti predstavljene inovacije u oblasti turističke ponude, objekata i načina usluživanja biće održana 27. i 28. januara na Zlatiboru i okupiće predstavnike iz oblasti turizma, lokalnih turističkih agencija, turističke privrede, marketinga i ugostiteljstva.

Uvod u konferenciju biće prezentacija postavke sa odabranim inovatnim projektima u Evropi koja će biti upriličena u prostorijama Inovacionog biznis centra Zlatibor.

Kako je najavljeno na sajtu IBC Zlatibor, temaska celina koje se tiče inovacija ponude baviće se upravljanjem destinacijama čime se ističe neophodnost strategijskog pristupa turističkoj ponudi sa težištem na planiranje, integrisanu ponudu i osvrtom na potencijal u razvoju, kulturni turizam, seoski, eko turizam i glamping.

Kako je najavljeno govoriće se i o inovacijama u oblasti gastronomije.

Konferencija će posebnu pažnju posvetiti i obučavanju kadrova i pristupima upravljanja ljudskim resursima u cilju održavanja inovativne ponude.

Predstavljanje primera dobre prakse i uspešnih projekata u razvoju pružiće mogućnost za interaktivnu razmenu zaključaka, mišljenja i ideja.

Konferenciju organizuje Inovacioni biznis centar Zlatibor u saradnji sa Opštinom Čajetina Turističkom organizacijom Zlatibor, učešće je besplatno, a prijave se mogu obaviti do srede, na sajtu organizatora.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare