Na drugi HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival dolaze lideri hotelskih operacija!

HOW Festival je jedino mesto na kojem se mogu čuti najnoviji trendovi hotelskih operacija od globalnih lidera hotelijerstva. Tako istraživanja i noviteti iz odeljenja  hrane i pića  će biti predstavljeni od strane Marriott International-a, kako razvijati talente kod radnika od Wyndham Internationala, od InterContinentala na koji način koristiti podatke (data) kako bismo privukli više gostiju, a generalno o globalnim trendovima od koga nego od vodećih hotelskih kompanija Hyatt International-a i Accor-a.

Osim ovih svetskih imena, HOW će okupiti 50 regionalnih i međunarodnih panelista i više od 500 učesnika! HOW na zanimljiv, inovativan i interaktivan način predstavlja najnovije globalne trendove, a u fokus stavlja podizanje kvaliteta hotelskih operacija.

Samo znanje, edukacija i razvoj nam omogućavaju da se razlikujemo od konkurencije i da ponudimo nešto drugačije. Hotelijeri znaju da se trendovi često menjaju, da treba pratiti sve promene i gledati dalje od uobičajenog. Upravo zbog toga će svi iduće nedelje biti u Poreču!

www.howfestival.com

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare