Na Ubu otvoren hotel visoke klase Saruna wellness & business

Na Ubu je otvoren hotel visoke klase Saruna wellness & business, vredan više od 100 miliona dinara. Posle deset meseci od početka radova, u subotu veče (7. jula 2018) je svečano otvoren ovaj garni hotel, ukupne površine preko 2.000 metara kvadratnih, koji poseduje 25 soba različitih kategorija i jedan apartman, kafe restoran i veliku konferencijsku salu sa terasom, piše portal Kolubarske.

U okviru zdanja, nalazi se i spa centar, koji će kompletno biti opremljen za dvadesetak dana, kada će gostima biti na raspolaganju bazen, hidromasažne kade, teretana, tri saune i isto toliko soba za masažu.

Hotel se nalazi na nekadašnjem Vašarištu, u Ulici Nemanje Matića i većim svojim delom ima pogled na novoizgrađeni park nazvan po Radosavu Raći Petroviću, takođe slavnom fudbaleru rodom sa Uba.

U prisustvu brojnih zvanica i gostiju, početak rada objekta su zajedničkim presecanjem vrpce obeležili Marija Džopalić, direktorka hotela i Darko Glišić, predsednik ubske opštine.

Kompanije Saruna već 16 godina posluje u našoj zemlji, a opština Ub u poslednje vreme beleži „vrtoglavi rast i razvoj koji je prepoznat i mi želimo da im budemo podrška na tom putu“, rekla je Marija Džopalić na otvaranju.

Dodala je da je ovaj turistički objekat na Ubu prvi hotel u lancu tog vodećeg velnes brenda, te da je prvenstveno orijentisan na sportski i biznis turizam, ali će zbog luksuzno opremljenog spa centra, biti pružena mogućnost i drugim gostima da koriste njegove usluge.

Obraćajući se prisutnima, predsednik opštine Darko Glišić je rekao da je otvaranjem Saruna hotela Ub bogatiji za „još jedan velelepni objekat koji nam je bio neophodan, pošto je poslednjih godina bila velika potražnja za smeštajnim kapacitetima ovog tipa“.

– Dobili smo jedan sadržaj koji predstavlja značajan doprinos razvoju turizma, koji je ulepšao naš grad i dao nove mogućnosti za bolji i brži razvoj opštine u kojoj živimo i u kojoj smo prethodnih godina marljivo radili, da bismo došli do ovakvih stvari. Hotel se ne otvara tamo gde nema perspektive, pogotovo ne ovako luksuzno opremljen. To nam govori da smo na dobrom putu i ponosan sam što što je jedna takva renomirana kompanija, kao što je Saruna, došla na Ub – kazao je Darko Glišić.

Prema njegovim rečima, fudbalska reprezentacija ovde je već rezervisala boravak, a i mnogi drugi sportisti najavljuju dolazak.

Zaposli se u Saruna Wellness centru u Beogradu. Pogledaj aktuelne oglase za posao OVDE.

– Doći će slavni sportisti, naš Nemanja Matić pre svega, koji je vrlo zainteresovan kao jedan od najuglednijih i najpopularnijih fudbalera na svetu da nas kao mesto stavi u epicentar mnogih fudbalskih dešavanja. Osim dobrih sportskih terena i Sportske hale najmodernije opremljene, sada imamo i smeštajne kapacitete za takve stvari, što je veoma značajno, jer naš brend oduvek je bio fudbal i mnogi slavni sportisti – rekao je Glišić uz napomenu da ime ubske opštine niko nije učinio slavnijim od fudbalera koji su ovde ponikli, od Dragana Džajića i Dušana Savića, do Nemanje Matića i Raće Petrovića, dodaju Kolubarske.

Izvor: eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare