Najbolje ocenjeni hoteli u Beogradu

Garni hotel D10  ocena 9,7  broj recenzija 249

Ovaj prelepo dizajnirani Garni hotel se nalazi u Zemunu. Otvoren je u 2018. godini i već je zvanično najbolje ocenjeni hotel u Beogradu.

Boutique Hotel Natalija Residence  ocena 9,7  broj recenzija 84

Ovaj prelepi novi Boutique hotel se nalazi na opštini Čukarica u blizini Košutnjaka. Fenomenalni ambijent i ljubazno osoblje, doprineli su da se ovaj hotel nađe na drugom mestu ove TOP liste.

 

Public House Hotel  ocena 9,6  broj recenzija 549

Public House Hotel koji je smešten u samom centru grada, otvoren je polovinom 2018. godine. Hotel se nalazi u zgradi prelepe arhitekture, koja je došla do izražaja renoviranjem i prenamenom u hotel. Posebno je važno izdvojiti, da hotel ima sopstveni parking.

Square Nine Hotel Belgrade  ocena 9,6  broj recenzija 296

Već tradicionalno, Hotel Square Nine se nalazi u vrhu liste najbolje ocenjenih hotela u Beogradu. Hotel je u 2018. dobio više priznanja.

Foto: Booking.com

Boutique hotel Townhouse 27  ocena 9,5  broj recenzija 391

Dugi niz godina Hotel Townhouse je bio najbolje ocenjeni hotel na platformi Tripadvisor, dolaskom lanaca hotela i novih Garni hotela, Townhouse je sada na četvrtom mestu.

Boutique Hotel Museum  ocena 9,9  broj recenzija 11

Iako ovaj novootvoreni hotel ima ocenu 9,9, nije na prvom mestu, zbog malog broja recenzija. Hotel Museum se nalazi u samom centru grada preko puta Narodnog Muzeja.

Garni hotel Mint  ocena 9,5  broj recenzija 1650

Garni Hotel Mint je po svemu sudeći, jedan od Garni hotela sa najvećim brojem recenzija. Ovaj hotel se, našao na prošlogodišnjoj listi TOP 5 najbolje ocenjenih hotela u Beogradu.

Hotel Maison Royale  ocena 9,6  broj recenzija 26

Hotel o kojem smo nedavno pisali i koji se nalazi u samom centru grada. Zbog malog broja recenzija, nalazi se na nižem mestu na listi.

Zepter Hotel ocena  9,5  broj recenzija 622

Zepter Hotel se prošle godine našao na listi TOP 5 najbolje ocenjenih hotela. Hotel se nalazi u samom centru grada, na Terazijama.

Envoy Hotel  ocena  9,4 broj recenzija  714

U samom centru grada u Čika Ljubinoj 13 se nalazi ovaj velelepni hotel sa 49 soba. Hotel poseduje i konferens centar koji se nalazi u Gospodar Jevremovoj 47 na Dorćolu. Konferens centar ovog hotela je po našem mišljenju, jedan od najlepših prostora za događaje u starom delu grada.

Hilton Belgrade  ocena  9,4 broj recenzija  908

O otvaranju ovog hotela, brujali su gotovo svi mediji i može se reći da je otvaranje ovog hotela privuklo najveću pažnju.

Hotel Tesla Smart Stay  ocena  9,4 broj recenzija  382

Tesla Smart Stay je prvi tematski hotel u Srbiji. Posvećen je velikom naučniku Nikoli Tesli. Hotel je ušuškan u mirnu Šumatovačku ulicu u blizini Hrama Svetog Save.

Saint Ten Hotel  ocena  9,4 broj recenzija  498

Vračarski dasa, kako je popularno ime ovog beogradskog hotela, se nalazi nadomak Hrama Svetog Save. Ovaj luksuzni Boutique hotel je poneo veliki broj priznanja u 2018., a visokom ocenom opravdava svoju poziciju.

 

Xenon Hotel ocena  9,4 broj recenzija  242

Ovaj hotel koji se nalazi u Vojislava Ilića je jedan od luksuznijih hotela, koji se ne nalaze u strogom centru grada. Hotel je veoma visoko rangiran na poznatom sajtu za rezervacije.

Hotel City Savoy  ocena  9,4 broj recenzija  1245

Ovaj luksuzni hotel se nalazi u blizini boemske četvrti. Hotel se našao i na prošlogodišnjoj listi najbolje ocenjenih hotela.

Hotel Amsterdam  ocena  9,4 broj recenzija  51

Dugo očekivani hotel se nalazi na Zelenom Vencu tik uz početno stajalište autobuskih linija. U hotelu se služi doručak na bazi švedskog stola, dok se u hotelskom restoranu koji se nalazi na poslednjem spratu hotela, mogu probati domaći i internacionalni specijaliteti. Pogled iz hotelskog restorana pruža fenomenalni pogled na reku. Hotel sadrži Spa i wellness centar, kao i zatvoreni bazen.

Garni Hotel Argo  ocena  9,4 broj recenzija  462

Ovaj mali Garni hotel se nalazi u Kralja Milana 25, nadomak čuvene Beograđanke. Zanimljivost vezana za ovaj hotel i trenutnu ocenu, je što iz godine u godinu ima sve veću ocenu. Od ocene 9, do sadašnje ocene 9,4. Na sajtu ovog malog hotela, možete videti simpatične fotografije zaposlenih, što odaje utisak da se dosta vodilo računa o hotelskom sajtu.

Garni Hotel Passpartu Home  ocena  9,4 broj recenzija  221

Još jedan mali hotel, za koji je retko ko od vas čuo. U Knjeginje Ljubice br. 20 nalazi se prelepi, mali, luksuzni garni hotel Passpartù Home. Hotel  se nalazi na 600 metara od Trga republike i nudi vrt, terasu i bar. Objekat je smešten u blizini Narodnog pozorišta, Narodne skupštine Republike Srbije i Stadiona Tašmajdan. Hram Sv. Save se nalazi na 3,1 km od hotela, a Aerodrom Nikola Tesla je udaljen 19 km od objekta Garni Hotel Passpartù Home.Hotel poseduje više kategorija soba i apartmana, a u sklopu hotela se nalazi i prelepi caffe restoran.

*Rangiranje hotela je sa zvaničnog sajta Booking.com sa opcijom najbolja ocena, najviše recenzija na dan 14.01.2019. Naš portal nije učestvovao u rangiranju hotela.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare