Naslovna Naši blogeri

Naši blogeri

Maja Gudžulić – HR manager hotel Courtyard Marriott 

Svoju karijeru u hotelijerstvu započela je 2009. godine u hotelu „Excelsior” na poziciji recepcionera , gde se zadržala do 2012. godine. Zatim prelazi u „Metropol Palace a Luxury Collection” hotel na poziciju ličnog asistenta generalnog menadžera, a kasnije i izvršnog agenta ljudskih resursa. U prvi Marriott-ov hotel u Srbiji „Courtyard Belgrade City Center” prelazi 2015. godine na poziciju HR menadžer kao prvi zaposleni. U slobodno vreme voli da čita, sluša muziku i šeta sa svojim psom Donom. Nema neki poseban hobi, ali voli da igra odbojku koja joj je neostvarena ljubav. Voli da putuje, omiljena destinacija joj je Skijatos.

 

 

 

Milica Novkov- Owner & Senior Consultant Tim centra

Trener sa iskustvom, sertifikovani psihoterapeut i pridruženi član Albert Ellis instituta u New York-u. Sertifikovani stručnjak za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. Diplomirala je psihologiju, kao i dvogodišnje studije “Leadership and Development” Yönkoping Univerziteta iz Švedske. Najbolja je kad se prave vizije i nemoguće misije, kad treba motivisati i inspirisati.  Zaljubljena je u kampovanje, putovanja, more i avanture. Redovna na pozorišnim predstavama i gradskim koncertima svih vrsta. Posvećeno gaji svoje povrće i začinsko bilje, a u tom poduhvatu joj rado pomaže mali, plavi sin.

Dragana Okanović- Owner & Senior Consultant Tim centra

Zanat je ispekla je u HR, PR i marketing službi MK Commerce-a, što je za nju bilo značajno i lepo iskustvo. Završila je master studije organizacijske psihologije, a trenutno priprema doktorat iz iste oblasti.  Poseduje sertifikat za Analizu individualnih potencijala Instituta za kognitivni menadžment iz Štutgarta. U okviru TIM-a najviše se bavi vođenjem treninga, profesionalnom selekcijom i uvođenjem organizacijske kulture. Njene teme su: komunikacija, organizacijska kreativnost, radna efikasnost, timski rad, motivacija. Ukratko – voli da se razvija i da razvija druge. Guta knjige, putuje, mašta i piše. Uživa u ulozi mame i obožava da osmišljava kreativne igre sa sinovima. Ne voli sport, ali se u jogu zaljubila. Nasmejana i zadovoljna, a kada bi birala – sve bi isto uradila.

Ana Teofilović ima 27 godina. Studirala je na        Univerzitetu Singidunum, osnovno interesovanje joj    je turizam, a po struci je diplomirani ekonomista. Posle osnovnih studija,nastavila je master studije u oblasti “Poslovnih sistema u turizmu i hotelijerstvu” tako da je u julu 2017. godine stekla zvanje master u toj oblasti. Sebe opisuje kao velikog sanjara i optimistu, kafoholičara i perfekcionistu. Najviše je putovala po Srbiji, a želja joj je da prođe mnogo više, što bi ojačalo njenu želju da formira sopstveni blog. Zaljubljenik je u prirodu, Kopaonik i planinarenje, a hobi joj je fotografija.

 

 

Ivana Milojević– Student Ekonomskog fakulteta na smeru turizam i hotelijerstvo
Na početku karijere u turizmu i hoteljerstvu sa sticanjem iskustva u sektoru prodaje i marketinga. Putovanja su joj strast i inspiracija, a hotelijerstvo pravac u  kojem želi da se razvija. Početkom godine je bila praktikant u kompaniji Mona Hotel Management u sektoru marketinga, a godinu završava u istom sektoru kao praktikant u hotelu Hyatt Regency Belgrade. Obožava Beograd i ne može da zamisli svakodnevicu u bilo kom drugom mestu iako želi da joj putovanja budu stil života.