Ponovo radi hotel Tamiš u Pančevu

U ponedeljak 3. aprila svečano je otvoren renovirani hotel Tamiš u Pančevu. Crvenu vrpcu zajedno su presekli Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva i Miroslav Aleksa, vlasnik Almeks kompanije iz Pančevu u čijem sastavu će poslovati i hotel Tamiš.

Građanima Pančeva od danas su dostupne tri sale za proslave u kojima ima mesta za 1.000 ljudi, restoran, kafe bar, konferencijske sale, usluge noćenja s doručkom u 80 soba, dok će spa centar biti dostupan od prvog maja.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović kaže da je veoma značajno što je nakon 16 godina, od danas ponovo otvoren hotel Tamiš, koji je i dalje jedan od prepoznatljivih simbola grada.

Foto: Hotel Tamiš

Srećan sam što mogu danas da budem ovde. Ovo je mesto gde su mnoge generacije doživele prelepe trenutke u svom životu i bila je velika šteta što toliko dugo hotel nije radio. Veoma mi je drago što je lokalnom privatnom inicijativom i velikom investicijom hotel ponovo oživeo. Velika stvar je za Grad Pančevo i sve Pančevce što hotel Tamiš ponovo radi. Velika je stvar i zbog gostiju našeg grada, jer će sada imati mesto gde će moći da odsednu po najvišim svetskim standardima, rekao je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

Gradonačelnik se zahvalio i svim ostalim privrednicima Pančeva koji su u prethodnim godinama ulagali u turističke smeštajne kapacitete, jer je grad u jednom trenutku potpuno ostao bez smeštajnih kapaciteta.

Nenad Tomić, direktor Hotela Tamiš pozvao je sve Pančevce i njihove goste da od danas dođu u hotel i uživaju u svim sadržajima koje ovaj objekat nudi.

Glavna usluga nam je noćenje sa doručkom, pri čemu je u cenu uključen i velnes centar kao jedan od glavnih sadržaja hotela. Ono što će najviše krasiti hotel su svi oni sadržaji koje su i nekada Pančevci imali na raspolaganju, a to je prilika da ovde organizuju svoje proslave, bilo da je reč o svadbama, krštenjima, rođendanima, maturama ili nekoj drugoj drugoj njima važnoj prilici. Imamo veliki kapacitet koji konkuriše čak i beogradskim hotelima s obzirom da raspolažemo sa hiljadu mesta, raspoređenih u tri sale, rekao je Tomić.

Sale za proslave nose nazive „Pupin”, „Kolarac” i „Vajfert”. Najveća ima 500 mesta, ona srednje veličine može da primi 300 osoba, dok najmanja raspolaže sa 200 mesta. Direktor dodaje da u hotelu imaju i konferencijske sale za seminare i razne druge događaje.

Foto: Hotel Tamiš

A na koji način hotel može prikupiti recenzije?

Tu su i „à la carte” restoran, aperitiv bar i kafe poslastičarnica sa igraonicom, koji su pre svega okrenuti građanima Pančeva, ali i drugim posetiocima iz Srbije i inostranstva za koje verujemo da će biti naši česti gosti s obzirom da smo na dobroj lokaciji i da raspolažemo velikim brojem parking mesta. Verujemo da ćemo sadržajem, ponudom i kvalitetom maksimalno opravdati poverenje svojih gostiju, izjavio je novinarima direktor hotela „Tamiš”. 

Izvor: Pančevo Moj kraj

 

 

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare