Produžene Early Bird prijave za II HOW Festival u Poreču

Objava programa HOW Festivala i produljenje early bird prijava

 Drugi HOW Festival održava se 3.-5.10.2018. godine na Valamar Isabella Island u Poreču!

Program je objavljen juče ovde i iz tog su razloga produžene early-bird kotizacije. Kako je cena po učesniku niža što je veći broj radnika iz jedne kompanije, pozivamo Vas da se prijavite što pre i budete jedni od onih koji će čuti o najnovijim globalnim trendovima u hotelskim operacijama.

 HOW Festival jedina je konferencija na temu hotelskih operacija u Evropi, a ove godine održava se 3. – 5. oktobra u Valamar Isabella Island Resortu u Poreču. Cilj Festivala je predstaviti međunarodne trendove u hotelskim operacijama i primere dobre prakse, olakšati implementaciju novih proizvoda i usluga te osigurati zabavu i umrežavanje učesnika.

Već u prvoj godini HOW Festival je okupio preko 500 učesnika, u najvećem broju direktore hotela, menadžere operacija i hotelskih odeljenja te se pozicionirao kao druga najveća hotelska konferencija u Hrvatskoj.

I ove godine Festival dovodi potpredsednike operacija globalnih hotelskih korporacija koji će sa učesnici,a diskutovati o globalnim trendovima, a od kojih će nekima ovo biti prva poseta Hrvatskoj!

Teme programa, koje su kroz anketno istraživanje izabrali sami hotelijeri, segmentirane su na panel diskusije i predavanja namenjena svim učesnicima, dok se u drugom delu Festivala održavaju po dve radionice paralelno te su podijeljene na sledeće hotelske departmane: hrana i piće, ljudski resursi, prodaja i marketing, nabavka, tehničko odeljenje i wellness.

Samo neke od ovogodišnjih tema su:

  • Data – kako poznavati svoje goste (plenarno predavanje)
  • Tehnologija za komunikaciju unutar hotela (plenarno predavanje)
  • Kakve vođe će trebati hotelijerstvo budućnosti (plenarno predavanja)
  • Šta gosti 21. veka žele za doručak? (F&B)
  • Savremeno online zapošljavanje (HR)
  • Ušteda energije (Tech)
  • Kako povećati prihode nakon rezervacije i za vreme boravka gosta (S&M)
  • Angažman i zadržavanje zaposlenih (HR)
  • Kreiranje uspešnog bara u sezonskim hotelima (F&B)

dok paneliste i dalje u najvećem broju čine hotelijeri koji će svim učesnicima prenijeti primere dobre prakse.

Kvalitet Festivala potvrđuje i ostvarena saradnja sa Skiftom – jednim od najkvalitetnijih globalnih turističkih medija i organizatora konferencije koja se održava na čak 3 kontinenta.

Uz odlične panel diskusije i radionice HOW Festival po prvi put organizuje i team builiding za hotelijere, a isto kao i prošle godine sve učesnike očekuje i veliki party.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici HOW Festivala.

Prošle godine tražilo se mesto više, stoga rezerviršite svoje na vreme!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare