Promocija specijalnog izdanja magazina “Hello! Travel“ posvećenog Zlatiboru

U ambijentu zlatiborskog hotela “Palisad” održana je promocija specijalnog izdanja magazina “Hello! Travel“ posvećenog Zlatiboru. Nakon veoma uspešne beogradske promocije, koja je organizovana 06. februara u restoranu „Stanica 1884“, magazin je predstavljen i na Zlatiboru kako bi se turističkoj privredi, gostima i svim zaljubljenicima u ovu planinu predstavilo dvojezično, luksuzno izdanje ovog časopisa.
Ovaj planinski centar Srbije, koji je prošle godine zabeležio rekordan broj posetilaca, zaslužio je da se na najbolji mogući način predstavi na čak 188 strana jednog od najčitanijih časopisa u regionu.

Cilj ovog uspešnog projekta, koji su zajedničkim snagama sproveli opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor i Color Media Communications, jeste da se na jednom mestu objedine sve atrakcije Zlatibora, celokupna ponuda planine, istorija, tradicija, gastronomski specijaliteti i sve ono što planinu čini posebnom.

Koktel organizovan povodom promocije “Hello! Travel Zlatibor“ magazina svojim govorom otvorio je zamenik predsednika opštine Čajetina Arsen Đurić, koji je ukazao na odlične rezultate Zlatibora ostvarene u turističkom prometu i podsetio na brojne investicije koje opština Čajetina ulaže u razvoj ovog modernog turističkog centra.

Direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović u svom govoru zahvalio se saradnicima na uspešnoj saradnji koju turistička organizacija i turistička privreda neguju dugi niz godina, kao i svim gostima koji svoje poverenje ukazuju ovoj srpskoj planini. Iskoristio je priliku da se zahvali i poznatim ličnostima koji su u svojim intervjuima u magazinu imali samo reči hvale za Zlatibor.

Prisutnima se u ime Color Media Communications grupe obratila Jelena Savić, PR izdanja koja se zahvalila opštini Čajetina i TO Zlatibor na ovom uspešnom projektu i najavila objavljivanje šestog izdanja “Hello! Travel“ magazina posvećenog Vojvodini.

Magazin “Hello! Travel Zlatibor“ nalazi se u prodaji širom Srbije i regiona, u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, kao i u svim hotelima i ugostiteljskim objektima na Zlatiboru.

Izvor: Srbija.travel

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare