Restoran 44 Parallel hotela Metropol Palace dobinik tri Master Chef zvezdice

Udruženje Master Šef  je osnovano u Beogradu 2012.god od strane grupe poznatih i dokazanih stručnjaka u okviru gastronomije.
Udruženje se bavi promocijom, razvojem i unapređenjem kulinarstva u Srbiji i regionu. Učestvuje u humanitarnim akcijama, edukativnim tribinama, organizuje kulinarska takmičenja. Naši članovi udruženja već pet godina vredno rade na gastronomskoj sceni Balkana.

Regionalna kategorizacija restorana je novi projekat udruženja Master Šef. Namenjen je širokom spektru restorana u celom regionu. Cilj je, da se poveća vidljivost i omogući potencionalnim potrošačima da putem „Master Šef Gastro Vodiča“ na najlakši način dođu to restoranskih odnosno gastronomskih usluga. Gastro vodič je zamišljen tako da ima tri kategorije restorana, sa jednom, dve ili tri Master Šef Zvezdice. Svaka zvezda nosi deo kvaliteta u okviru restoranskih usluga, cenovnu kategoriju, lokaciju, ambijent i td. Po završetku kategorizacije, svi kategorisani restorani, će se naći u gastro vodiču koji će biti dostupan u elektronskoj verziji. Naš zadatak je da nađemo one restorane koji su dostigli određeni nivo kvaliteta hrane i servisa i da ih učinimo prepoznatljivim.

Restoran „44 paralela“ je prepoznat od strane  udruženja, kao sakriveni dragulj koji se krije iza moćnog brenda hotela „Metropol Palace“. Restoran sa kvalitetnom gastronomskom ponudom, odličnim servisom, izbalansiranom cenovnom politikom, i odličnim timom profesionalaca koji sve to realizuje 365 dana u godini – zaslužio je  pažnju. Baš zato, danas otvaramo novo poglavlje u našem zajedničkom radu, dodeljujući ovom restoranu „tri Master Šef Zvezde“ za prepoznatljiv kvalitet hrane i servisa izjavili su u ovom udruženju.

Nadamo se da će ovaj gest pomoći potrošačima da nađu ovaj skriveni dragulj, i uživaju u bogatoj gastronomskoj ponudi. Sve čestitke timu hotela Metropol Palace i restorana „44 paralela“

Izvor: www.masterchef.rs

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare