SEEbtm Awards 2018 – priznanja za najbolje u kongresnom turizmu regiona JI Evrope

SEEbtm Awards, priznanja za najbolje hotele i event prostore u kongresnom turizmu jugoistočne Evrope, ove godine dodeljuju se u 17 kategorija. Za najbolje u svakoj od njih će, pored ljudi iz kongresne industrije regiona, klijenata nominovanih kandidata i čitaoca, glasati i stručni žiri. Stručni žiri sačinjen je od predstavnika najeminentijih kompanija i organizacija koje organizuju događaje u regionu, te će svako od njih dati glas za, po svom mišljenju i bogatom iskustvu, najbolje hotele i event prostore. Ko čini stručni žiri? Pogledajte ovde.

Glasanje za SEEbtm Awards biće online i trajaće od 22. oktobra do 7. novembra 2018. U tom periodu možete glasati za svoje favorite klikom OVDE 

SEEbtm Awards dodeljivaće se na tradicionalnom okupljanju kongresne industrije regiona jugoistočne Evrope – SEEbtm party, 15. novembra 2018. u Beogradu.

Sve dodatne informacije o SEEbtm Awards 2018 i događaju SEEbtm Party možete pronaći na:

https://www.seebtm.com/seebtm-awards/

SEEbtm Awards pokrenuta su 2016. od strane specijalizovanog regionalnog časopisa za organizaciju događaja i poslovni turizam SEE business travel & meetings (SEEbtm magazin) i regionalnog portala za organizaciju događaja Kongresniturizam.

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare