Srbija treća najpoželjnija destinacija u 2018.

Turistička organizacija Srbije u toku 2017. godine sprovela je intenzivne promotivne i marketinške kampanje na globalnim turističkim tržištima.

Nakon objave CNN-a „Srbija druga turistička svetska destinacija u 2018!“, stiže nova vest, renomirani i jedan od najuglednijih francuskih turoperatera „Voyageurs du Monde“, koji posluje preko desetina poslovnica širom Francuske, Švajcarske i Belgije, Srbiju je pozicionirao kao treću najpoželjniju destinaciju u 2018. godini.

Kako francuski turoperater navodi „Srbija je doživela potpuni preporod. Uokvirena Dunavom, širokom ravnicom Vojvodine, sa Beogradom kao glavnim gradom, kulturnim srcem koje nikad nije prestalo da kuca, danas se kreće u drugom ritmu. Ostaci koji svedoče o viševekovnoj istoriji Srbije prepliću se sa uzavrelom „underground“ kulturom. Industrijski kvart u Beogradu, Savamala postao je novi bastion „street art-a“, nastaju mikro kulturni centri, umetničke galerije cvetaju u podrumima, mladi kreatori redizajniraju stari tržni centar iz 90-tih u modni hub.

Da, Beograd je ozbiljan kandidat u trci za novi Berlin sa dodatkom slovenske duše kao plusom.“

Turistička organizacija Srbije na tržištu Francuske i zemljama Beneluksa veoma je aktivna, nakon uspešno sprovedene medijske digitalne kampanje, poseta francuskih novinara i blogera, člancima u „Madam Figaro“ i „Parisien“, pozicijom treće najpoželjnije destinacije u narednoj godini očekuje se značajno povećanje broja turista iz ovih zemalja.

Originalan tekst možete pročitati klikom OVDE!

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare