The Plate Conference – Nova era ugostiteljstva

Serviramo najbolje znanje za ugostitelje

Pridružite se internacionalnom edukativnom događaju tokom koga će renomirani šefovi kuhinja i HORECA profesionalci kroz interakciju sa publikom podeliti svoja iskustva, demonstrirati najnovije trendove i ponuditi rešenja za goruće probleme u kuhinji.

NOVA ERA UGOSTITELJSTVA

SPAJANJE ZNANJA I ISKUSTVA NAJBOLJIH PROFESIONALACA IZ HORECA SVETA.

The Plate konferencija je vaša godišnja prilika da budete inspirisani najnovijim kulinarskim trendovima, najnovijim tehnološkim inovacijama, zaintrigirani sjajnim iskustvima i znanjima lidera u svetu ugostiteljstva i podstaknuti inspirativnim pričama uspešnih. Da bi ste videli ugositeljstvo kroz novi objektiv budite deo the Plate konferencije.

NAJBOLJE ZA NAJBOLJE

SPOJ AKTUELNIH TEMA KOJE NEĆE NIKOG OSTAVITI RAVNODUŠNIM.

Zanima vas koje su novine u svetu kulinarstva? Zanimaju vas iskustva i saveti vezani za Michelin Guide? Želite da čujete priče uspeših i kako su to postigli? Šta je potrebno za idealanu harmoniju vina i hrane? Koje su tehnološke novine u profesionalnim kuhinjama? Kako tradicionalna jela servirati na moderan način? I još mnogo toga… Teme su proistekle iz želje i potrebe da se unapredi ugostiteljstvo kako kod nas tako i u regionu.

GOVORNICI

GDE
RADISSON COLLECTION OLD MILL BELGRADE
Bulevar Vojvode Mišića 15, Beograd

Klikom OVDE saznajte više informacija.

KADA
PETAK I SUBOTA
19.- 20. oktobar 2018.

Kontakt informacije:

Adresa: Slobodana Đurića 25a, Beograd – Srbija
Telefon: +381 60 309 70 08

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Ugostiteljstvo, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare