Univerzitet Singidunum dodelio nagrade najboljim hotelima, restoranima i turističkim agencijama

Fakultet za turistički i hotelijerski menadžment Univerziteta Singidunum dodelio je nagrade Singidunum pobednik i priznanja predstavnicima turističke privrede u okviru projekta „Ocena kvaliteta turističke ponude grada Beograda“, koji već drugu godinu zaredom organizuje zajedno sa partnerima – Sekretarijatom za privredu Skupštine Grada Beograda, Turističkom organizacijom Beograda, Privrednom komorom Beograda i poslovnim udruženjima HORES i YUTA.

U kategoriji hotela sa 5 zvezdica platinasto priznanje pripalo je hotelu Square Nine, a u kategoriji hotela sa 4 zvezdice – hotelu Moskva. Za dizajn hotela sa 4 zvezdice platinastim priznanjem nagrađen je hotel Life Design, a u kategoriji poslovnih hotela sa 4 zvezdice hotel Radisson Blu.

Zlatno priznanje u kategoriji hotela sa 4 zvezdice pripalo je hotelu Zlatnik, u kategoriji butik hotela sa 4 zvezdice hotelu TheaterBelgrade, a među garni hotelima sa 4 zvezdice hotelu Nova City Signature Collection.

U kategoriji garni hotela sa 3 zvezdice zlatno priznanje dodeljeno je Hotelu Passport Garni, dok je u kategoriji hotela sa 3 zvezdice nagrađen Hotel Orašac.

U kategoriji fine dine restorana platinasto priznanje dobio je Restoran Prime, među restoranima domaće i internacionalne kuhinje restoran Madera, a u kategoriji restorana i vinskog bara restoran Podrum Wineart.

Zlatno priznanje u kategoriji restorana internacionalne kuhinje dodeljeno je restoranu Kalemegdanska terasa, dok je u kategoriji ribljih restorana zlatan Restoran Reka.

U kategoriji receptivnih putničkih agencija platinasto priznanje dobile su agencije Sabra Travel i Magelan, zlatno agencija Robinson, srebrno agencija Rubicon, a bronzano agencija Super Star Travel.

Izvor:eKapija

0 0 glasovi
Glasanje za članke

Turizam, Vesti

guest

0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare