Naslovna Uslovi korišćenja usluge “Vaš CV”

Uslovi korišćenja usluge “Vaš CV”

Svi korisnici usluge “VAŠ CV”, na portalu www.hotelmanager.rs su saglasni da ih agent portala Hotel Manager, kontaktira putem mail adrese ili SMS poruke, svaki put kada se poslodavcima ukaže potreba za radnim mestom, čiji se opis podudara sa kvalifikacijama korisnika usluge. Hotel Manager će jednog korisnika, kontaktirati maksimalno 5 puta u toku meseca.

Da li će kandidat biti kontaktiran putem mail-a ili SMS poruke?

Za oglašena radna mesta, koja traju duže, korisnik će biti kontaktiran putem mail-a, a za pozicije gde su poslodavcima radnici potrebniji u što kraćem roku, korisniku će biti poslata SMS poruka I mail sa detaljnijim opisom.

***Svi mail-ovi će biti poslati sa info@hotelmanager.rs, SMS poruke sa broja +381605475095 pa upozoravamo korisnike, da ukoliko dobiju poruke sa drugih adresa I brojeva, uzmu u obzir da nisu kontaktirani od strane portala Hotel Manager. ***

U određenim situacijama, korisnik se slaže da ga POSLODAVAC kontaktira direktno, pozivanjem broja telefona ostavljenog u CV-ju. Hotel Manager će proslediti biografije poslodavcima, samo ukoliko se zahtevi pozicije poklapaju sa  biografijom.

Kako da znam da moji podaci neće dospeti kod trećih lica?

Osnovnom politikom zaštite privatnosti na mreži i politikom zaštite privatnosti portal www.hotelmanager.rs. u daljem tekstu “Hotel Manager”, lični podaci kao što su ime, poštanska i elektronska adresa ili telefonski broj tretiraju se kao privatni i poverljivi. Shodno tome, lične podatke koje ste nam poverili smeštamo na sigurno mesto, dostupni su samo ovlašćenom osoblju, i koriste se isključivo za odabir poslova za Vas. Hotel Manager neće otkrivati lične podatke drugim organizacijama.

Vaši lični podaci će biti dostavljeni na uvid samo POSLODAVCIMA i to samo u cilju pronalaženja poslova za kandidate.

Za šta se upotrebljavaju podaci iz mog CV-a?

Hotel Manager može da upotrebi podatke dobijene od korisnika da bi im pronašao zaposlenje. Svi spiskovi adresa koje koristimo napravljeni su i upravljani pod strogim uslovima uvedenim sa ciljem da zaštitimo sigurnost i privatnost ličnih podataka naših korisnika. Bilo kada možete da zahtevate kopiju vaših ličnih podataka, njihovu promenu ili brisanje iz baze podataka.

U kom slučaju će se otkriti moji podaci?

Hotel Manager smatra da su individualne informacije koje mi vodimo poverljive prirode, zato je naša politika da lične podatke sakupljene na našem portalu ne otkrivamo trećim licima, osim ako to nalaže zakon ili ih zahtevaju sudska ili vladina istraga ili postupak. Hotel Manager koristi podatke isključivo u svrhu pronalaženja poslova za korisnike.

Da li kompanije koje se oglašavaju na Hotel Manager-u, koriste moje podatke?

S obzirom da internet strane Hotel Manager-a mogu imati linkove na druge internet sajtove, trudimo se da linkove ostvarujemo samo sa sajtovima koji imaju visoke standarde slične našim i poštuju privatnost. Bez obzira na to, nismo odgovorni za sadržinu ili stepen zaštite privatnosti navedenih internet sajtova.

*Hotel Manager nije posrednik i ne vrši selekciju kandidata!